[quote="ASG29"][quote="marenadl3"]Tak, Wilco jsem sice rozchodil, ale stále tam nejdou zapnout základní věci, jako je například baterie. Co ještě s tím?

[/quote]
A které Wilco nemá funkční FMC? Já vím jen o Avanti.[/quote]
Tak si to přečti ještě jednou, v tom příspěvku nic o FMC nemluvím, mluvím o celkovém modelu, když už jsem tady rozpoutal diskusi.
[quote="Marty"][quote="marenadl3"]Tak, Wilco jsem sice rozchodil, ale stále tam nejdou zapnout základní věci, jako je například baterie. Co ještě s tím?

[/quote]
Co tedy na tom Wilco chodí, když nejde zapnout baterie a přístroje jsou tedy bez proudu...

? :-) Přes co se připojuješ k síti a o jaké Wilco se jedná?
Jinak myslím, že jsi tady začal míchat víc věcí dohromady...Wilco a vasFMC, který k tomuto addonu nepotřebuješ....[/quote]
Nepotřebuji, ale vasFMC potřebuji k defaultu Boeing 737-800 - chci dělat zkoušku na SFO (Senior First Officer). Tu bych rád už absolvoval už na nějakém lepším modelu, tak jsem se rozhodl buď pro Wilco B73X a nebo pro 738 PMDG. Ale asi poletím s tím Wilcem, pokud někde seženu AIRAC a celkově se naučím s tím modelem.
Wilco už mi jede, akorát jak říkám - sehnat AIRAC a naučit se s tím modelem.
A poslední dotaz - nechápu, proč jsem schytal dva mínusy za děkovný dopis. Který whool je na mě zasedlý, hm?