VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By kopcimek
[quote="Jindra"]Koukám můj Ivo je slavná osoba :-) Škoda, že jsem ho nevyfotil. Pro představu to byl takový blonďatý cca model :)[/quote]

Hned po Karle z PGU nejslavnější osobnost současného VATSIMu :)
Jedna se o Klášterec v lednu 2012 co se teďka rýsuje. Jesm z Liberce...je tu někd, kod by mohl vzít autem z Prahy a po zkončení akce zpátky do Prahy ... díky
By oupa
Není problém dát dohromady zase další skupinu a domluvit termín. Rozumný počet je tak do 6 lidí. Simulátor se permanentně testuje a vylepšuje, takže jsou rádi, když jim to zase noví lidé přijdou vyzkoušet a zkritizovat (není podmínkou, kdo už byl, klidně může zas). Už teď je to třeba zase o dost jiné než před půl rokem.
By sosjan
Akce na simulátoru se velmi vydařila. Ještě, že jsem se ráno rozhodl,že pojedem.U nás bylo více sněhu než po cestě.Vyzkoušel jsem cessnu i ten vrtulník.Nakonec i boeing. Ten vrtulník byl zrádnější než ty ostatní.Bylo pár kotrmelců po startu než jsem si zvykl na ovládání.Ty berany u Boeinga, to byla taky síla.Je to úplně jiné než joystick a mačkání tlačítek myškou.Při přistání jsem byl rád že jsem strefil na dráhu.Kroutil jsem řízením doleva doprava :-).Možná by to byl dobrej dárek od rodiny k 50. narozeninám. ale příště bych raději jel v létě.Musel bych ty oslavy posunout o půl roku:-)
Takže...video je zpracováno, video je zkompimováno a rozděleno...pak se zejtra nahraje asi na rapidshare )rychlost již není omezena, jen počet stahování zároveň) a/nebo zkusíme taky na Youtube a uvidíme
By mipeba
A my za to ještě jednou moc děkujem. Zanechalo to ve mě hodně pozitivních zážitků přestože to na místě tak možná nevypadalo. Fakt moc díky a bylo to super.
By oupa
To záleží jak dlouho a v kolika lidech tam budeme, posledně jsme platili něco kolem 300 - 400, už nevím přesně. Ale konkrétně bych to dohodl až s majitelem podle termínu a počtu lidí, máme teď o trochu jiné podmínky.