VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="Čondra87"][quote="R2831"]Vetsina ani nevi co je ZULU time a prileteli jeste pred zacatkem.[/quote]
Hehe :). Já nevěděl, že je VATSIM lítání cool jen v nějákej čas :)[/quote]
cool neni za potrebi, ale je mysleno byt na spravnem miste ve spravnu dobu a ne tam pelasit kdyz tam jeste jikdo neni. ted uz si to pochopil..? nekdy mi prijde ze vubes nerozumis...(te pointe)
Tak diiiik za fajny event, slovenska prdlafka pozlobila :) ale som si uzil aj fajny protivietor, ked som letel z Brna do Varov. Este raz diiky chlapi za fajny event, great job!
Omlouvám se approachovi Radomíru Venckovi – na finále se mi sekl sim. a pak spadl… Tak jsem ještě poté chvíli šachoval s letadlem a Šemíkem, aby mi uznal, že jsem do tý Prahy doletěl. (Chyb v reportu celkem dost , avšak letět celý let znova jen kvůli asi 10 majlím se mi fakt nechtělo…) Tak aspoň posílám pár fotek z mé strany z dnešního eventu.
Tady pár screenů ode mě...

Společné pojíždění na h/p RWY07R s B744 mířící do Pekingu a start s FLAPS20 ;)

Až na vítr byla cesta v pohodě. Na LKPR G/A, malá omluva TWR za postrašení určitou nereakcí - neměl jsem čas readbackovat, protože jsem v potemnělém kokpitu hledat TO/GA button ;). Nakonec jsme se nesrazili.

Dále už jen let ELLX-LKPR na lince YZR7463 (což některé řídící docela mátlo, místy teda i mě) s náhradním strojem od ASIANA CARGO. Na třetí pokus jsme se dostali i na Cargo stojánku ;)
jo bylo to pěkný, škoda že jsem musel lítat na notebooku :( s gamepadem, místo joye.

Po úvodním kolečku na Ruzyni (A, Z, H, L, G, B) jsem dal jsem let do Blavy, ale při cestě zpátky mi FSka spadla, tak jsme to vzdal. Jinak provoz byl možná slabší tím, že hodně lidí letělo na sever za Santou :D