VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By martinz
Ahoj, když už jsem vyřešil problém s HW tak teď zas pro změnu zlobí Tučko. Problém je s KLN které tam je, nemůžu do něj dostat aktuální airac. Poprvé sem to zkoušel zálohou kterou sem měl, KLN ji ale vůbec nepoznalo a dál používá starou databázi bez nových bodů. Jako druhou věc jsem zkusil patchnout původní složku KLNky pomocí KlnConv, vše se provedlo v pořádku ale KLN stále používá tu starou a nové body v KLNce nejsou. Jako třetí možnost jsem nainstaloval airac do FS a v KLN pomoci stránky SET0 jsem airac nahrál do KLN bez jakékoliv chyby se nahrál, ale KLN stále nové body nezná. Všechny tyhle postupy fungují na XP ale na Windows7 ne. Nenapadá někoho jak dostat nový airac do KLN která běží pod Windows7? Za případné rady děkuji.
By martinz
PT Tučko nefunguje pod FSX takže mám FS9 bez patche 9.1 který nejde nainstalovat.
By Tommy
Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, ale když už řešíte TUčko tak bych se zeptal :) Tučko mi chodilo dokonale(FS9,Win XP), ale jednou jsem ho naloadoval a a způsobilo to pád FSky, tak je to už dýl, tak jsem ho odinstaloval..po reinstalu to samý...vždycky to spadlo....tak nevím Dík :)
By martinz
Ne FS9 mám na disku D mimo Program Files. Ale to by mělo být jedno je to přece jen složka.
By martinz
Tommy: Neshodí ti to náhodou hláška o nějaké gauges když tučko vybereš?
By Tommy
Ne, normálně ho vyberu, začnu načítat a po 1 nebo dvou procentech zčerná obrazovka vylítne chybovka a jestli chci poslat report microsoftu...
By martinz
Chtělo by to vědět verzi tučka a jaké Windows 7.
By martinz
Nojo ale tady se bavíme o Win7 a né o XP. Do FS nainstalovat patch 9.1 dokonale smazat tučko po souborech co tam zbyly a pak nainstalovat verzi 1.1
By martinz
Zdravím, potřeboval bych poradit jak dostat nejnovější body z nového airacu do FS9 tak aby byly viditelné na FS mapce a v GPS.
By martinz
Díky moc tohle téma sem asi přehlédl. KLN je konečně aktualizovaná a dá se používat.