[quote="bumper"][quote="Anton"]...Mohl by sem někdo hodit jaké používá nastavení? Vím že každé PC zvládne něco jiného ( má sestava má procesor
Intel Core i5, grafika 1,5 GB. Tak zde problém nevidím). Jedná se mi o možnost porovnat co kdo používá.[/quote]
Tenhle dotaz jsme asi nepochopil

Dotaz bych chapal, kdyby jses zeptal, jak mas na svem PC nastavit FSX, tam je to totiz dulezity i na tech nejnovejsich PC, ale na staricke FS9, nechapu... Ale teda za sebe ti klidne nstaveni FS9 napisu, mam Intel core i5 750, nvidia 460 1GB, 4GB ram, Win7 64bit ( nastaveni mam vsechny soupatka uplne na max doprava ) v ovladacich grafarny pak jeste Aniso 16x a AA 8x, snad to takto podrobne staci.

Kdyz uz jsem u toho nastaveni FSX, tak jsem nasel uplne paradni navod ( v podstate nahodou ) kdyz jsem si stahl Pacific Northwest demo od ORBX
http://fullterrain.com/product_demos.html Maji tam v pdfku detailne popsany doporucene nastaveni na jejich scenerky a fakt to funguje. FSXko se pak krasne hejbe a pritom i pekne vypada.[/quote]
Tak teď tomu věřím!
Normálně jsem měl FSX nastavenou stejně jako by to byla FS9 (velikost textur, meshe, nastavení autogenu, hustoty scenérie atd.). Abych mohl lítat mixéry na slušném fps. Což jsem měl locknutý na 30, občas mi to slezlo níž. Potom jsem si pořídil UTEX a musel jsem dost ladit, aby se dalo na tom lítat. Teď jsem nainstaloval tohle demo ORBX a nastavil FSX podle jejich návodu v manuálu. Nad městem mi fps lezou i lehce pod 20, nad volnou přírodou dokáže vylítnout k 60. V průměru mám kolem 25-30fps. S DODEM. Akorát nad hodně zastavenou oblastí dochází k občasnému poškubování, jak nestíhá načítat objekty.
A to mám C2D E6800 3,33GHz, ATI HD5770, 2GB RAM a XPéčka.