Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
#8326
Dovolil bych se s vámi rozdělit a splnění mého dětského snu :) konečně přišel ten velký den a v reálném světě proběhlo to co jsem na VATSIMu s předstihem trénoval, a tedy velké díky mistním ATC díky kterým bylo vše mnohem jednodušší a i pochvaly od svého instruktora za bezproblémovou komunikaci jsem dostal :)

Finále LKPR31
Obrázek



a tohle je úplně nejlepší. Dostal jsem povolení ke vzletu z RWY24 i k překvapení a mírnému znejistění mého instruktora, protože tomu se to ještě nikdy nestalo :)
Obrázek


Ještě před rokem jsem vždy stával v Ruzyni na střeše Parkingu C a koukal na provoz na 24 a říkal si že jednou tam budu i já. V té době to vypadlo ještě zcela beznadějně a před několika dny se sen stal skutečností :)
#8328
Hehe, tak už jses LKPRpokřtěnej :D Měli jste si požádat o VFR okruhy na 24tku ;) , to mají věžníci rádi ;)

Já jsem sedal nedávno na 31, v době kdy byla v provozu (vítr 320/20kts) a za prdelí sme měli A319 EASY ;)
Príma pocit.Jen tak tak jsme vyklidili po R. Bohužel fotit jsem krapet nestíhal..
#8330
já měl 210/16kts tak asi proto nás poslal na 24. Okruhama na 24 bych je asi odzbrojil :) já jsem s Cessnou seděl jak myška před prahem 24 na pojíždění Bravo a koukal jak tam přistává, nebo startuje jeden Bulík za druhým. Pak nás pustil do mezery za přistánuvším SASíkem (nějaké velké vrtulové nepoznal jsem) a právě na ILS usazeným CSA.