Tak tedy chlapi, tohle byl opravdu mazec!
Můžu říct, že s takovýmto provozem (a počtem ATC) jsem se ještě po dobu svého působení na Vatsimu nesetkal. Jak tu píšete, že vám zlobil PC (a to zrovna v tento den), tak mám radost (anebo možná štestí), že mě takový problém nepotkal… Avšak mi na chvíli při stoupání také zamrzl celý PC a já jsem si v tu chvíli myslel, že mám po letu (ani jsem nebyl schopen zreadbackovat ATC daný pokyn)… No, čekám, čekám (domnívaje se, že budu muset celý let začít znova), a najednou se PC vzpamatuje, simulátor rozjede a já ihned: \"Climb FL290, CSA 826.\" (Ale bylo to o fous)

… No, a pak při návratu z Ljubljany, při přistání, taky něco – už jsem se chystal zmáčknout klávesu a říct věžníkovi: \"Going around, CSA 829.\" – když jsem byl jen pár metrů nad zemí a viděl, jak B 737 přede mnou teprv odklízí dráhu – a vtom se ozve ATC a dá mi povolení k přistání… Takže taky taková menší úleva

… Abych to shrnul, byla tato akce opravdu skvělá, a těm, co se této akce zúčastnit z nějakého důvodu nemohli, musím říct, že opravdu o hodně přišli

.
P.S. Díky všem ATC za parádní výkon

!