Určené pro všechny, kteří chtějí sdílet s ostatními své zážitky z virtuálního létání formou screenshotů, ale i videa.
Uživatelský avatar
By martinz
#81946
Jestli se nepletu tak by to mělo být s ovi map http://maps.ovi.com/3d/ buhužel prej zatím není celá republika ale jen některé části. Vypadá to ale hodně dobře.
Uživatelský avatar
By Luboš Kučera (LK 154)
#81952
MartinZ má pravdu. Jde o Nokia Ovi Maps 3D. Reál to není (bohužel), lítat to ale taky nejde (bohužel). Kdyby někdo nacpal tuhle věc do simulátoru, tak to asi nemá konkurenci. Praha je tam celá, akorát LKPR se tam nějak nevtěsnala úplně, půlka je jí jen ve 2D. Ostatní česká města jsem ještě nezkoumal. Jinak doporučuji stáhnout a užívat si pohledy, které se normálně nepoštěstí. Chce to ale dostatečně rychlý internet, načítá to hodně dat.

Edit: Brno ve 3D není.
By radbrad4
#81959
Wow, tak to je úžasné!!! Nedokázal by z toho někdo ty data vykuchat jako z googlu, třeba jen ve 2D? To rozlišení je super!
Uživatelský avatar
By Jindřich
#81960
[quote="radbrad4"]Wow, tak to je úžasné!!! Nedokázal by z toho někdo ty data vykuchat jako z googlu, třeba jen ve 2D? To rozlišení je super![/quote]
To (pořád) narážíme na limitace FS. Podkladů je dost.
By PBily
#81961
Tak to je hustý ! Mimochodem jaky podklad používáte pro Prahu? A já možná ještě jeden screenshot ze včerejška. Když jsem pojížděl z konce 06 na A, kde je potřeba točit hodně vpravo, byla přede mnou následující cedule. Problém je v tom, že Z ukazuje mírně vpravo, což je dobře, ale A tudíž pokračuje rovně (dle mého názoru), ale realita je, že A pokračuje ještě víc vpravo, než Z.

Bohužel nemám právo na přidávání obrázku, tak posílám link na uloziste.

http://www.uschovna.cz/zasilka/EBRYTZ8AIS6SE7WI

A ješte pro kochání jedna fotka, co jsem udělal ve čtvrtek při letu do Emdenu: http://www.uschovna.cz/zasilka/EBEDUW6DM2DKGS5K-WB4
By radbrad4
#82029
Máš právo - stačí dát \"náhled\" a tam už to jde připojit.
EDIT: Hodil sem to sem ve zkomprimovanějším formátu.
Uživatelský avatar
By Luboš Kučera (LK 154)
#82036
[quote="radbrad4"]Máš právo - stačí dát "náhled" a tam už to jde připojit.
[/quote]
Když už řešíte přidávání obrázků, jak se dají do příspěvku vložit tak, aby byly rovnou vidět, a nemusely se otevírat jako přílohy či odkazy?
Nám natvrdlým to není jasné. Díky.
Uživatelský avatar
By martinz
#82037
Tady na foru je to udělané tak že obrázky jsou jako příloha ale nezobrazí se. Pro zobrazení obrázku je nutné ho uložit někam jinam a ztama skopírovat adresu obrázku a pak ho zobrazit pomocí [img]adresa[/img] kdyžtak mě opravte.
Uživatelský avatar
By Luboš Kučera (LK 154)
#82042
Díky, vyzkouším. Já se pokoušel použít tohle: [img =XYZ] webovaadresa [/ img], jak je uvedeno pod odkazem \"Obrázky\" tady na stránce u okna pro text odpovědi, ale nešlo to.
By PBily
#82083
Neřešte obrázky a pořešte tu scenerku :-) Je to tam správně nebo ne?
By Zdenda Linhart
#93547
Pár screenů z mého dnešního polétání po matičce Rusi :).

č.1: Po vytlačení před terminálem v Jekatěrinburgu (USSS).
č.2: Odlet z USSS (letiště napravo v pozadí).
č.3: Na vyčkávacím dráhy 07R na Šeremetěvu (UUEE), přistává ČSA904 (Vašek Macháň)
č.4: Finále v Karlových Varech (metar dával dohlednost 1200m)
Uživatelský avatar
By Radizz
#93550
V této souvislosti vyhlašuju \"soutěž\" nejhezčí screeny.

Špendlete nám svoje obrázky z cest a netradiční zážitky na facoobkovskou zeď (pro ty, kteří ještě neobjevili: https://www.facebook.com/vacccz), nejlepší obrázky budou symbolicky odměněny tím, že budou přejaty do oficiálního facebookovského alba VACC CZ... a všichni nově příchozí je tak budou mít hnedle na očích. :)

Pozn.: V rámci zachování dobrých vztahů doporučuji, aby si autoři svoje fotky nějak vhodně kolkovali (např. uváděli do rohu svoje jméno, přezdívku, značku... cokoli). VACC CZ si fotky nechce přivlastnit, jen bychom se rádi pyšnili zážitky svých pilotů. :)
Uživatelský avatar
By rob
#96378
Z natáčení 1. části videa o ČSA jsem našel tuhle fotku :)¨
Obrázek
Uživatelský avatar
By vinil
#96383
Juuuuuu, copak je to za letadlo?

Proud member of DC3 Airways :-)
Uživatelský avatar
By Schindler
#96787
Ahoj, Dnes jsem spáchal během zkoušení nové scenérie Ruzyňského letiště pár fotek. KLIKNĚTE A KOUKEJTE ZDE

PS: Když už jsme u toho, co se v poslední době řeší. Pokud byste chtěli použít jakoukoliv fotku z tohoto alba, máte dovoleno. Néé, že za to vyděláte miliony dolarů, to pak chci minimálně celý podíl :P
Uživatelský avatar
By vinil
#97207
Mraky v XP10 jsou opravdu tuze pekne... a tuze trirozmerne ;-) Bourilo to vcera nad Prahou a bourilo to take behem COD ... jen ten blesk jsem nestihl vyfotit :-(
Obrázek
Uživatelský avatar
By George_L
#97224
Mně osobně u FS (sám lítám 2004) nesedí, že i když jsou mraky a třeba i deštivo, stejně jsou na zemi velmi výrazné stíny. Něco jako na předchozím obrázku, kde bych ale třeba s velkou dávkou fantazie pochopil, že slunko svítí mezi mraky.
Uživatelský avatar
By vinil
#97225
no, ono v XP10 je asi 6 urovni kresleni stinu... takze verim, ze by nejaky level tvou potrebu realnych stinu saturoval... ale obavam se, ze by neprospel plynulosti letu na mem pocitaci ;-) (tohle je tusim 2 nejjednodussi zpusob pocitani stinu)
Uživatelský avatar
By George_L
#97227
[quote="vinil"]no, ono v XP10 je asi 6 urovni kresleni stinu... takze verim, ze by nejaky level tvou potrebu realnych stinu saturoval... ale obavam se, ze by neprospel plynulosti letu na mem pocitaci ;-) (tohle je tusim 2 nejjednodussi zpusob pocitani stinu)[/quote]

Jak jsem napsal, já provozuju FS2004. Přiznám se, nezkoumal jsem podrobně nastavení, ale ty stíny (u mě) mi přijdou pomalu jako za jasného dne. Kdyby při zatažené obloze jednoduše stíny vypli, udělali by asi lépe (a nic by se nemuselo počítat).
Uživatelský avatar
By vinil
#97233
[quote="George_L"]
Jak jsem napsal, já provozuju FS2004. Přiznám se, nezkoumal jsem podrobně nastavení, ale ty stíny (u mě) mi přijdou pomalu jako za jasného dne. Kdyby při zatažené obloze jednoduše stíny vypli, udělali by asi lépe (a nic by se nemuselo počítat).[/quote]


No a ty budes prvni, kdo bude brblat, ze zmizeni stinu behem letu je naprosto, ale na-pros-to nerealne ;-)

Nicmene, provedl jsem pokus, nebo-li experiment. Nastavil jsem "shadow detail" na "global (melt your GPU)" a poridil jsem nasledujici dva obrazky (za pekneho vs. spatneho pocasi):

Obrázek

Obrázek

Lepsi? :-)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21