VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Uživatelský avatar
By Pavel
#81752
Dne 25. dubna 2011 v 17:05 SELČ udělen ban uživateli \"Čondra87 - Ondřej Kurc\" za opakované porušování pravidel diskuzního fóra a slušného chování. Ban má dobu trvání 1 týden, tedy 2. 5. 2011 bude automaticky zrušen. Tři diskuzní vlákna z fóra CSAv, kde dotyčný osobně napadal jiné členy fóra byly vymazány (omlouvám se CSAv za zásah do jejich fóra bez předchozí koordinace, ale učinil jsem tak ve snaze zachovat dobré jméno VACC-CZ a CSAv).

Proti tomuto banu se lze odvolat e-mailem na mě (brodhaq(zawinac)seznam.cz).

Pavel Brodský
VACC-CZ

Obrázek
By PBily
#81754
Hláška... Až já budu ATPL, můžete mi... Mě fakt dostala :-) Myslím, že ATPL udělat může, ale zdravotní 1.tř. těžko :-)
Uživatelský avatar
By kopcimek
#81756
A banán pod tim nejvíc :) Škoda, že jsem nemoh tu diskuzi sledovat.. Ale jako jestli řek i tohle, tak to skončil chlapec. Ať si tahá Blaníky na start v Klatovech. Bude pokoj.
Uživatelský avatar
By radarada
#81764
Ja myslim, ze to neni potreba vice rozebirat. Jedno jednoduche prislovi pravi: \"Nesud, nebo budes souzen\". Myslim, ze doslo k jeho naplneni...

Budiz banem vyjadren urcity nesouhlas s Ondrovym pristupem. Budiz mu po tomto tydnu nabidnut cisty stul bez dalsiho vzajemneho napadani jakekoli strany.

Rada
By Roman Szotkovski
#81767
Svatý týden právě začal. Já vám všem můžu slíbit, že se do Čondry nebudu navážet za to, co na fóru ztropil. Ten ban je dostatečným zadostiučiněním.

Roman
Uživatelský avatar
By kopcimek
#81791
jsem debil...tohle nepochopit :D Holt ta dnešní fyzická dřina (stavba baráku) se na mně podepsala ;) Ale vyřešim to jednoduchou úpravou, ještě není vše ztraceno :P
Uživatelský avatar
By Alfista164
#81801
[quote="kopcimek"]jsem debil...tohle nepochopit :D Holt ta dnešní fyzická dřina (stavba baráku) se na mně podepsala ;) Ale vyřešim to jednoduchou úpravou, ještě není vše ztraceno :P[/quote]

To bude dobrý kolego.. :) Ale díky.. :) To se divim, že Čondra dostal ban až teď..
Uživatelský avatar
By kopcimek
#81808
jo, my jsme už totiž (marně) doufali, že OK bude v pohodě...Jak vidíme je to pořád malej nevyspělej parchant. Po tom, co řek (mimo mnoha jiných výkřiků), že JM je kretén, tak u mě skončil chlapec.

Už to nerozebírejme, zkaženej celej den...dám si radši vínko :)
By Tomáš Cáp
#81814
Pánové, nerad se chlubím, ale nedá mi to. Kreténi jsme všichni, ale guma, guma jsem jenom já! :P
Uživatelský avatar
By kopcimek
#81815
[quote="Jindra"][quote="kopcimek"]... že JM je kretén ...[/quote]
To jsme samozřejmě všichni...[/quote]

O mě si to Ondra prej nemyslí :D Sám mi to ráno řikal, heh...Bude se mi líp usínat :D

Ale guma, guma je tu jenom TC :D Jdu spát radši :P
Uživatelský avatar
By Jindřich
#81817
[quote="kopcimek"][quote="Jindra"][quote="kopcimek"]... že JM je kretén ...[/quote]
To jsme samozřejmě všichni...[/quote]

O mě si to Ondra prej nemyslí :D Sám mi to ráno řikal, heh...Bude se mi líp usínat :D

Ale guma, guma je tu jenom TC :D Jdu spát radši :P[/quote]
Koukám, že dnes oICQoval celý VATSIM... To víže si to o tobě myslí taky :-)
Guma je fakt cool :-D Gratz Tome :-)
By Roman Szotkovski
#81824
[quote="kopcimek"]Hodně stěstí u matury pane...Nápodobně i všem (nám) ostatním maturantům. ;)[/quote]


Jo, to mi připomíná, jak jsem se u maturitní zkoušky normálně na férovku pohádal se svou profesorkou ekonomiky :-D

ono se mi to v hlavě objeví jen málokdy, ale tohle byla síla: dostat kvůli hádce místo dvojky trojku, když jsem to měl stejně opačně, zvláštní zážitek.

Taky přeju hodně štěstí při návratu do reálného čondrovského světa, ale nekazme si svatý týden :-D
By Tomáš Cáp
#81855
Naopak, myslím že je to dobře - ten spor měl být utnut už dávno, vypadalo to, že lavina vzájemných invektiv se už snad nezastaví...a kvůli tomu tady nejsme.
Uživatelský avatar
By Pavel Muroň
#81858
No jo, ale já - i když Čondru znám - jsem tu nebyl, nic nečetl a teď tady z Vašich příspěvků čtu, že je to vůl atd. A on má banán a nic k tomu už říct nemůže. I když z kontextu rozumím tomu, že kromě dalšího napadání dosud nic nevysvětlil. Ale správné to není.
Uživatelský avatar
By Pavel
#81859
Čondrův ban není věčný. Pokud se cítí ukřivděn, může se proti banu odvloat mailem na mě. V pondělí mu ban vyprší, bude moci říct, co chce (pokud k tomu využije slušnou mluvu a nebude nikoho vulgárně napadat).

PB
By Tomáš Cáp
#81862
Ve zkratce - Čondra dost nevybíravě napadl Romana Szotkovského, který utrousil jen nevinnou poznámku, že se těší, až v rámci ČSAv získá hodnost SFO. Následně se ho zastali někteří řídící i piloti a Čondra všechny poslal kamsi, a to dost uboze. Vzápětí sdělil, že on až bude mít ATPL, tak mu všichni můžou...a několik dalších perel, a potom už dostal ban.
Uživatelský avatar
By Pavel Muroň
#81866
Jasně, Tak nějak jsem pochopil ten sled událostí. Jinak jsem se asi špatně vyjádřil, větou \"Ale správné to není.\" jsem nemyslel ten ban, ale smazání příspěvků. Na druhou stranu silná slova ve fóru odradí náhodné čitatele více, než zásah cenzora pro zachování mantinelů slušného chování.
Uživatelský avatar
By amalka
#81881
Příště nemazat, šoupnout do hydeparku ev. locknout thread. Teď to zavdává jen ke spoustě spekulací, PM přišel o veškerou zábavu a já nevím, co myslel Pepek Vyskoč na Facebooku tím trefným příspěvkem na dvojníka Marka Ebena...
By Roman Szotkovski
#81902
O zábavu tím smazáním přišli všichni, a zdá se, že poté, co mi dnes Denis Tobiášek oznámil šokující plán, bude opět veselo. Jen nevím, co tím hodnocením příspěvků palcem dolů u všech myslí.