VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By Tomáš Cáp
Přátelé, zítra se na vás na všechny těším, předpokládám že se uslyšíme na frekvenci, počkám si na váš přílet na věži :) Jinak, zítra beru zrcadlovku s teleobjektivem, takže fotomateriálu bude dostatek a bude kvalitní :)
By off
No, pánové, díky za dnešní den, dost dobrý to bylo. Ráno cestou na LKPM jsem sice měl pocit, že nepletíme nikam, jak bylo hnusno, ale desátá ukázala a bylo nakonec krásně.
Předběžné info - účast 2x Piper, 1x Cessna, 1x Zephyr, trasa (LKBN-) LKPM - LKKV - LKBN (-LKPM), , ve Varech 2x airbus + Challenger a nějaké další drobnosti, spousta létání ve skupince a focení \"zoči voči\", slušná termika (až dost), vynikající oběd. Super akcička!!!
Fotky budou, až je \"někdo\" rozřídí, přebere a dá někam na web :-)
By Čondra
Benešovský OK-MEP byl chvíli u nás na letišti, tak jsem Vás chvíli podezříval, že jste zavítali, ale víc letadel jsem tam neviděl..
By amalka
Secvičná povedená. První sadu fotek zpracovávám, nicméně k ftp se dostanu asi až v pondělí, takže ještě prosím vyčkejte. Zatím sem pastnu ukázky. Na Facebook ale seru, kdo chce, ať si to tam dá pak sám.

(PZ v pozadí uvidí zavěšený Dynamic, nutno rozkliknout foto!):

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

P.S. Offe, za trest napíšeš 100x LKBE, LKBE, LKBE. :P
By amalka
[quote="Stanislav Pour"]moc pěkný pánové, docela závidím :)
já celej den fyzicky otročil :/ ilustrační FOTO před / a po :D[/quote]

Který foto je před a který po? Estli je to první PO, tak máš teda příšernej vkus. :P
By George_L
[quote="amalka"][quote="Stanislav Pour"]moc pěkný pánové, docela závidím :)

Který foto je před a který po? Estli je to první PO, tak máš teda příšernej vkus. :P[/quote]

V tom je nevinně, o tom určitě rozhodovala partnerka ;)

(Já nekomentuji :) )
By off
[quote="amalka"]
P.S. Offe, za trest napíšeš 100x LKBE, LKBE, LKBE. :P[/quote]

Hele a nebylo by jednodušší přeznačit ten Benešov na LKBN? Co by vám to udělalo? Já už to zjevně v tomhle životě nedám...
By Stanislav Pour
[quote="George_L"][quote="amalka"][quote="Stanislav Pour"]moc pěkný pánové, docela závidím :)

Který foto je před a který po? Estli je to první PO, tak máš teda příšernej vkus. :P[/quote]

V tom je nevinně, o tom určitě rozhodovala partnerka ;)

(Já nekomentuji :) )[/quote]

Pánové já vám dám. To je u babičky a to omlácený na cihlu je PO :)
Dneska pokračuju :/
By George_L
[quote="Stanislav Pour"]
Pánové já vám dám. To je u babičky a to omlácený na cihlu je PO :)
Dneska pokračuju :/[/quote]

Tuž to jo. ;)
By Tomáš Cáp
Díky všem, podle mě to bylo skvělý. Rád jsem se potkal s těmi, které už znám, rád jsem poznal ty, které jsem neznal, teď už zbývá jen probrat a někam umístit fotky - vrhnu se na to, jak se dostanu do Brna.
By PBily
Ach, jak já vám závidím..... Příště už letím s vámi. Zúčastní se někdo z Vás tajného závodu F-Airu 29.-30.4. ?

Petr
By amalka
Takže prosím všechny fotiče, zda-li by byli tak hodní a o nafocený materiál se podelili na ftp

ftp://ftpin.vscht.cz

Nutno se přihlásit a sice takhle: secvicna/secvicna

Zároveň si to tam ostatní mohou přebrat. Děkujeme!
By Ico
Kraaaaasa, tie Pipery su zupr...
By PBily
[quote="amalka"]Já sem tam přihlášenej, ale ještě nevím jestli mi do toho něco nevleze.[/quote]

Ahoj Honzo,

ja bych moc rad letel, to ranní koupání v bazénu mě láká. Je ještě někdo, kdo se účastní?

Petr
By PBily
Je tu někdo, kdo by chtěl letět se mnou, či chce druhého do posádky? Já bych letěl něčím od Sky Academy, pokud bude volné a Ruda zapůjčí ;--). Když nás bude hodně, vezmem C-206 OK-MCP.

Petr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7