Tak jsem absolboval svůj první let a musím moc poděkovat oboum řídícím a Pavlovi, že na to koukal

S toho debrýfingu se pokusím vzít si co nejvíc, o SOP vím, ale dneska jsem pročítal všechny český SOPy a nějak se mi to domotalo a čekal jsem počáteční výšku při povolení (proto taky ten překvapený tón když jsem ji nedostal). Na frazeologii si budu dávat větší pozor, ale moje první dojmy jsou takové, že jsem absolutně vůbec nic nestíhal, všechny příkazy jsem si ještě k tomu psal, což asi bylo spíše kontraproduktivní. Takže jsem chvílemi opravdu nestíhal přemýšlet, jak co přečíst, i svojí volačku jsem párkrát zapomněl zopakovat...
Ten FP vyplňoval vroute a já si toho nevšim, ale když na něj teď koukám, tak opravdu vypadá nějak vtipně.
Jinak za to, že letím pomalu a nízko jsem byl protentokrát velmi rád

Stejně jsem nestíhal dělat co bych měl, ale do příště si to zkusím naplánovat o kousek výš.
S tím vyklesáním, sice jsem si vzpomněl na (tuším že to byly tvoje) rady, že nejdřív zpomalit a pak až klesat, ale jsem moc rád, že nikdo neviděl co se dělo v kokpitu

Nejdřív jsem vytáhl spoilery a když jsem pak viděl že už to nestihnu a dostal jsem Go around, tak jsem asi ještě minutu zápasil s tím dát spoilery zase nahoru, k tomu ještě vektory od ATC, no klepu se ještě teď
Nicméně myslím, že jste zodpovědní za mnoho budoucích hodin, které zase strávím před obrazovkou monitoru

Dík