VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="skytavel"][quote="Kory"][quote="skytavel"]Tak se mi vymstilo ze nemam platnou scenerku, byl jsem nejak uplne mimo. Kadzopadne CSA459 dekuje za fajn litani :)[/quote]

Pokud jsi měl defaulth, tak v te není RW 18R vůbec zabudovana :)[/quote]

Ne, je tam 19R :)[/quote]

Ale v defaulthu 19R není stejně 18R, ale 18C :)
[quote="oupa"]Takže díky za účast, akci museli uvítat především milovníci dlouhých romantických projížděk krajinou.[/quote]

Ten EHAM je na tohle nebezpečnej :D Nejvíc jak už jsou tam řídící (od země až po vysokej vzduch) zvyklí, že to piloti prostě neznají ty postupy. Už na příletu se mě radar ptal, jestli jsem familiární s RKN2A arrival, protože jistí exoti předemnou toho schopní nebyli :/ Takže jsem mu trochu spravil náladu a pak už APP a TWR, což celkem normálka a pak GND...To je kapitola sama pro sebe ... Ten už předem ví, že piloti jsou z toho v prdeli a tak trpělivě vysvětluje :) po 20 minutách jsem to napoprvý trefil...stání D24, přistání na 18R..masakr :)

Jinak to bylo fajné, taková dobrá náladička všude mi přišlo..