Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
#77795
[quote="Pavel"]http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... d_vri_cdu2
Btw jak to souvisí se stavbou domácího kokpitu na platformě FSBUS/Opencockpits? :)[/quote]
[quote="radbrad4"]Pozor, než to koupíš přečti si reference! Prý jsou s tím děsné problémy....[/quote][quote="Pavel"]Hlavně je to děsná cena.[/quote]

1) No nejsem si tím jistý, jen jsem si říkal, že by možná bylo trošku zábavnější to tam cvakat přes tohle a ne to klikat (o klávesové zkratce na přímé psaní vím) . Odpověď zní ne :)

2)Jo,dík. :D

3) Jo to je :D

PS: Já si myslím že jo, ale je to různě stavitelný ( na tom vidku je 757) ? Dík :D
#77796
Tak nevim, ale neměl bys jednodušší si to ubastlit? Naučíš se tim pár věcí, který dnešní mládež (hih :D) moc neovládá (pájet, lepit, natírat) a ušetřiš tim hromadu peněz... FMCčko se dá postavit za cca par stovek hrubym odhadem (2 stovky obyč klávesnice kterou následně rozebereš, 2 stovky plexi deska v baumaxu a stovka šedej sprej v plechovce + 3 koruny za každý tlačítko v GMku)... a na principu HIDMacros (hledej zde ve foru) to je celkem triviální na výrobu. A starej 15 palcovej monitor na kterej hodíš FMCčko někde seženeš, typicky u popelnic nebo za odvoz z nějaké místní firmy.
#77798
Vypadá to zajímavě. Nevím sice jak to províst, protože jsem v tomhle neznalej :P :D :D :D i když máme přes půl roku elektriku ve škole, víme o tom hovno :P :) Dík za nápad ;)

PS: Zdá se že je tu posunutej čas, Tuhle zprávu píšu 10.1.2011 ve 23:30 :D
By rezny
#77802
[quote="Tommy"]Vypadá to zajímavě. Nevím sice jak to províst, protože jsem v tomhle neznalej :P :D :D :D i když máme přes půl roku elektriku ve škole, víme o tom hovno :P :) Dík za nápad ;)

PS: Zdá se že je tu posunutej čas, Tuhle zprávu píšu 10.1.2011 ve 23:30 :D[/quote]

Nad dnešní mládeží bych brečel. Naši montéři v práci včera spálili PLC automat´+ komunikační modul a dnes ráno frekvenční měnič. Celková škoda cca 30 000. To jen proto že ze školy nic neumí, jsou neznalí základních principů a přesto dělají elektrikáře protože je nějaká škola pro peníze vyprodukovala.

Sorry ale musel jsem si ulevit.