Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
By ASG29
#70248
Mám takový (asi stupidní) dotaz: v FS9 je podpora jen tří os (rozhlížení doprava/doleva, nahoru/dolů a zoom)? Mám zaškrtnuto jak FSUIPC 2004/2002, tak i FreeTrack interface i TrackIR interface.
Uživatelský avatar
By Pavel
#70249
Mě to fungovalo se všema osama (rotace x/y/z, posun kamery x/y/z). Normálně v defaultním nastavení všeho.
By ASG29
#70252
A co to je \"defaultní\"? ;) Nemá to souvislost s těma \"interfacema\"?
By radbrad4
#70255
Myslím že tam zoom ani není. Dlouho pasu po addonu co by do FS9 přidal rozhlížení jako do FSX. (Mezerník + myš, mezerník + prostřední tlačítko myši.)
By ASG29
#70256
Chvilku jsem si s tím opět hrál, ale je to k ničemu. Ač samostatně (jen FT), tak třeba se Šturmem to chodí naprosto perfektně - všechny osy, JPS těsně nad nulu (pořád v zeleným), FPS stálých 30, tak s FS9 fungují jen čtyři osy (yaw, pitch, roll, Z) a JPS v červené a FPS pod 15. Takže se budu muset smířit jen se starým dobrým F1wiev...
By ASG29
#70262
S TrackIRem asi jo, ale jak s FreeTrackem? ;) Rozhlížení po VC s myší a s obsluhou joye a pák je těžkopádné, zvláště při startu a přistání. Za ty roky jsem si zvykl, ale nechtěl jsem FreeTrack mít jen na Šturma a Condora. A třeba v Cessně X ovládat přepínače za beranama nejde. Musím otevřít 2D panel...
By ASG29
#70264
[quote="amalka"]Ty lítáš Condora? Nepotřebuješ proškolit? :P[/quote]
V čem? Ale asi bych potřeboval, dlouho jsem soutěžně nelítal a tak se už neodvažuju počítat se mezi česko slovenskou "Top Ten"... ;)
By ASG29
#70318
Problémy s FreeTrackem pokračují a tak vítám další diskusi.
Ale když už Amálka nakousnul toho Condora, tak si dovoluji pozvat k nám: http://www.condorsoaring.sk/ Momentálně kluci lítají v pátek Batoh (nesoutěžní polítání po České a Slovenské rep., standardy bez PDA, jen s mapou v ruce...). Po prázdninách se asi začne zase po sobotách soutěžit ( http://virtualsoaring.eu/ ).