VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Tommy
Ahoj.Přemýšlel jsem o tom,proč PIC 737,tak vymakanej model nemá origoš zvuky od Boeinga.Já jsi nemůžu pomoct,ale furt mi u startupu motorů chybí ten úžasnej dunivej a bručivej zvuk.Nevíte jestli se nevydaly nějaký origoš zvuky pro PIC 737?

Dík!! ;)
By DngrsKuzle
muzes zkusit zvuky od Turbine Sound Studios
By Tommy
Ahoj. Stáh jsem si nový zvuky motorů, ale ve složce kde ty zvuky jsou žádný zvuky typu:\"start\" a \"xstart\" nejsou. Nevíte kam s nima ?
Dík !
By Tommy
[quote="Jindra"]Co je to zase za otázku?[/quote]

Tak pardon .
By Tommy
[quote="Tommy"]Ahoj. Stáh jsem si nový zvuky motorů, ale ve složce kde ty zvuky jsou žádný zvuky typu:"start" a "xstart" nejsou. Nevíte kam s nima ?
Dík ![quote="Jindra"]Co je to zase za otázku?[/quote]

Tak pardon .[/quote]

Já si nejsem jistý jestli tu tohle fakt někde je napsaný,tak mě jen napadlo že by mi někdo moh poradit.
By Tommy
[quote="Tommy"][quote="Tommy"]Ahoj. Stáh jsem si nový zvuky motorů, ale ve složce kde ty zvuky jsou žádný zvuky typu:"start" a "xstart" nejsou. Nevíte kam s nima ?
Dík ![quote="Jindra"]Co je to zase za otázku?[/quote]

Tak pardon .[/quote]

Já si nejsem jistý jestli tu tohle fakt někde je napsaný,tak mě jen napadlo že by mi někdo moh poradit.[/quote]
Tak dobře,blbá otázka,uznávám.
By rc_czech
A neni tam traba prilozen navod? Neco jako readme.txt?
Ja kdyz jsem si stahoval zvuky k PMDG, tak jsem prepsal novymi zvuky orig. zvuky myslim, ze ve slozce u 737-700, kterou pouzivaji vsechny PMFG737. (orig. jsem zazalohoval)
By Tommy
[quote="rc_czech"]A neni tam traba prilozen navod? Neco jako readme.txt?
Ja kdyz jsem si stahoval zvuky k PMDG, tak jsem prepsal novymi zvuky orig. zvuky myslim, ze ve slozce u 737-700, kterou pouzivaji vsechny PMFG737. (orig. jsem zazalohoval)[/quote]
No návod tam je,ale bohužel to vůbec tímhle způsobem nejde,protože PIC má zvuky motorů někde kde to fakt nevím.Jinak díky
By Pavel
To je chyták, abys měl co hledat :)
C:\\Program Files\\Microsoft Games\\Flight Simulator 9\\Aircraft\\feelThere pic 737-400\\sound\\sound.cfg obsahuje

[fltsim]
alias=feelThere pic 737-300\\sound

z čehož plyne, že zvuky hodit do C:\\Program Files\\Microsoft Games\\Flight Simulator 9\\Aircraft\\feelThere pic 737-300\\sound

Takhle s tim aliasem se to hodně používá u těchdle komerčních addonů, které obsahují více podobných letadel a bylo by zbytečné mít některé soubory vícekrát.

PB
By Tommy
[quote="Pavel"]To je chyták, abys měl co hledat :)
C:\\Program Files\\Microsoft Games\\Flight Simulator 9\\Aircraft\\feelThere pic 737-400\\sound\\sound.cfg obsahuje

[fltsim]
alias=feelThere pic 737-300\\sound

z čehož plyne, že zvuky hodit do C:\\Program Files\\Microsoft Games\\Flight Simulator 9\\Aircraft\\feelThere pic 737-300\\sound

Takhle s tim aliasem se to hodně používá u těchdle komerčních addonů, které obsahují více podobných letadel a bylo by zbytečné mít některé soubory vícekrát.

PB[/quote]

Aha,tak díky moc :)
By Tommy
Ahoj, mám takovej problém, letěl jsem z Prahy do LKTB a když jsem disengagoval CMD tak jsem s tím starým zvukem slyšel takovej ten když zapínáte TOGA. Nevím, co s tím je. Zokušel jsem to několitkrát(písmeno \"Z\") , a furt se to míchalo. Nevíte co s tim? Dík

PS:dělá to i při engagování.
By Filipos
Nemyslíš nějaký jiný zvuk (napadlo mě třeba klapnutí zapítání/vypínání autothrustu)? Protože při aktivaci TO/GA se ve Wilco 737 nic neozývá.

Ale ať už je to cokoliv, řekl bych, že to bude způsobeno určitým přiřazením klávesy (tady tedy asi Z) ke dvěma věcem. Zkontroluj si Wilco setup utility a nastavení FSky.
By Tommy
[quote="Filipos"]Nemyslíš nějaký jiný zvuk (napadlo mě třeba klapnutí zapítání/vypínání autothrustu)? Protože při aktivaci TO/GA se ve Wilco 737 nic neozývá.

Ale ať už je to cokoliv, řekl bych, že to bude způsobeno určitým přiřazením klávesy (tady tedy asi Z) ke dvěma věcem. Zkontroluj si Wilco setup utility a nastavení FSky.[/quote]

Já jsem si ve wilco utilitě teď (po cca 1 /2 hodině práce a zkoušení )nastavil, aby to nedělalo, ale něco jako autothrust to být nemůže. Jinak dík za pomoc :)
By Tommy
Ahoj, nemohl by mi někdo vysvětit nevysvětlitelné chování 737 na trase LKPR-LKTB ? Letadlo letí uplně v pohodě, a když dám ARR BODAL1R tak se najednou začne stáčet doprava přes to, že čára trasy byla rovně, udělalo to 360° a zase se to vrátilo. Snad ty 737 přeinstaluju. Nevíte co by to mohlo bejt?
By Tommy
Už jsem to vyřešil reinstalací a následným \"pohráním\" si s nastavením ovládání . Dík :)
By Tommy
Tak nevyřešeno ( svým způsobem) , tady je ten zvuk. Zvuk se ozívá při aktivaci TOGA módu a při aktivaci autopilota ( \"Z\" musím zmáčknout dvakrát aby se CMD rozsvítilo) . A když ho vypínám tak zvoní taky tenhle zvuk( s tim normálním ) , jsem z toho uplně šílenej, :D To nastavení neplnilo svůj učel tak, abych byl schopný vypnout dva CMD najednou. :( tady je ten zvuk: http://rapidshare.com/files/403044878/Zvuk.wma.html

EDIT:Pokud někdo víte co to je, tak Vám budu za každou radu vděčný. Dík. ;)
By Tommy
Ahoj, nedávno jsem si dával base training :) a zjistil jsem,že mi při přeletu (světýlko se rozsvítí) nepípá OM :( jiný markery zatím fachaj. Nevědeli byste někdo, kde jsou tyhle Markerový zvuky? Popř. jak se mají správně jmenovat, nebo jak tohle opravit. Dík moc.
By Čondra
[quote="Tommy"]Ahoj, nedávno jsem si dával base training :) a zjistil jsem,že mi při přeletu (světýlko se rozsvítí) nepípá OM :( jiný markery zatím fachaj. Nevědeli byste někdo, kde jsou tyhle Markerový zvuky? Popř. jak se mají správně jmenovat, nebo jak tohle opravit. Dík moc.[/quote]
Je podezřelý, že by \'\'pípaly\'\' ostatní, ale nedělal jsi ILS 06?
By Tommy
No letěl jsem ILS24 a nepípá mi kupodivu ani jeden. :( :) Nevěděl bys prosimtě, jak bych to mohl opravit? Dík :)
By Čondra
Kolik nastavuješ na CRS?
By Filipos
[quote="Tommy"]Ahoj, nedávno jsem si dával base training smile a zjistil jsem,že mi při přeletu (světýlko se rozsvítí) nepípá OM sad jiný markery zatím fachaj. Nevědeli byste někdo, kde jsou tyhle Markerový zvuky? Popř. jak se mají správně jmenovat, nebo jak tohle opravit. Dík moc.[/quote]

Zkus si to zapnout na rádiích... je to ta řada malých kulatých přepínačů na pedestalu (popř. tuším ctrl + 3).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7