Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
Uživatelský avatar
By mipeba
#63362
Týýý jo,
závist. Mám úplně to stejný a když ukončím let, vypnu SB3 dám Esc a objeví se volba (pokračovat v letu, konec letu a cosi...) a já zvolím ukončit tak místo abych se dostal dohlavního menu tak mi to ztuhne tak že musím Ctrl+Alt+Del - správce a odpálit to
FS9 máš v okně nebo fullscreen?
\"Neutíká\" ti okno SB3 někam pryč? \"Neztrácí\" se?
Uživatelský avatar
By radarada
#63364
V okne. Mam 2 monitory, na hlavnim jen FS a na vedlejsim SB a dalsi... Nic mi nikde neutika.
Uživatelský avatar
By Stanislav Pour
#63373
[quote="radarada"]V okne. Mam 2 monitory, na hlavnim jen FS a na vedlejsim SB a dalsi... Nic mi nikde neutika.[/quote]

jo jo, přesně tak. Taky jsem si pořídil další (druhé) LCD a musím říct, že je to fajn.
Škoda že nejdou přetahovat i rádia, FMC aj. z hlavního okna FSky. Teda oni jdou dát o ext. okna a přetáhnout na 2. LCD, ale jen u 3D cockpitu. Ve 2D mi to nejde - nebo dělám něco špatně??? Pozn. FSka mi běhá ve windowským okně.
By radbrad4
#63374
Tak treba u Wilca si jenom stiskni shift a nejaky cislo podle toho jakej instrument pozadujes a pretahni do dalsiho okna :) Ja mam takhle overhead panel.
EDIT: Myslim ze to umi i default a jini vyrobci
By rc_czech
#63375
[quote="Stanislav Pour"]
Škoda že nejdou přetahovat i rádia, FMC aj. z hlavního okna FSky. Teda oni jdou dát o ext. okna a přetáhnout na 2. LCD, ale jen u 3D cockpitu. Ve 2D mi to nejde - nebo dělám něco špatně??? Pozn. FSka mi běhá ve windowským okně.[/quote]
Asi jo, asi delas neco spatne :D
Ja dva monitory pouzivam (jeden je dotykovej) a okna OVERHEAD PANELU NEBO FMC na nej pretahnu. Jen ten panel, ktery chces pretahnou musis mit ve vlastnim okne (pravym klikem a moznosl UNLOCK - nebo neco takovyho)
[img=YouTube]http://i4.ytimg.com/vi/oRo_DlUUS44/default.jpg[/img]
Uživatelský avatar
By Pavel
#63377
Přetahování oken: pravou myškou na okno, označit Undock windows a pak přetahnout. FSka musí běžet v okně.
Uživatelský avatar
By Stanislav Pour
#63378
jo jo ale je to tak, že při každým novým letu (zapnutí FSky) to musím všechno otrocky znovu roztahat do druhého okna. Nebo to jde někde nastavit - např. v aircraft.CFG?
Uživatelský avatar
By Pavel
#63381
Podle mě nejde. Kdybys přišel na způsob jak to uložit tak by to bylo fajn. Pozice oken se konfigurují přes panel.cfg, ale nepřišel jsem na to, jak to tam dostat za okraj okna FSky (teoreticky zvýšit hodnotu x o šířku FSkovýho okna by šlo), ale nevim jak to okno udělat trvale undocknutý.
Uživatelský avatar
By Stanislav Pour
#63382
no to je právě problém, navíc mi nějak blbne OV panel s hlavním pohledem ve 2D bude jde OV /pak je černá přístrojovka/ nebo jde přístrojovka ale zmizí mi OVH. Tak nevím. Zatím testuju radio + plyny+ FMC a to jde v pohode jak ve 2D tak 3D pohledu.
By rc_czech
#63383
Staci ulozit takto pripraveny let ulozit a pak ho vzdy nacist (zmenit letiste, atd)...
Uživatelský avatar
By Ico
#63389
Mne to fungovalo tak, ze som mal ako pisal Pavel undock obe okna, pak sem si okno s vyhledem primary (ven dopredu) zmenil s ALT+ENTER na full. Takto sem lital a kdyz sem chtel skoncit, tak to primary okno sem dal spet ALT+ENTER jako wokno a SAVE flight, takto mi to ulozilo obe veci v poho (vyhled ven i pristrojovku na druhem monitoru).