VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Radizz
! ! ! POZOR - Z M Ě N A ! ! !

Zdar Štatleři,

po loňském úspěšném setkání jsem se rozhodl pokusit zorganizovat druhé kolo. :)

KDY: v jednání (některý z víkendových večerů 9. - 11. 4; upřesněno bude zhruba měsíc dopředu)
KDE: Air Café, Zelný trh 8

Účast, stejně jako loni, přislíbil i Vít Novozámský; skutečný, nefalšovaný a živoucí řídící z Tuřan.

O nejrůznější reálné, nereálné letecké ale i jiné zážitky všeho druhu by tedy opět neměla být nouze. Přijďte pozdravit svoje kamarády a probrat všemožné od létání po mezinárodní situaci.

Pokud se budete chtít zúčastnit, napište mi to sem prosím, abych cca v pondělí mohl zarezervovat příslušný počet míst. Vše se odvíjí samozřejmě od Vás - my můžeme jít s Víťou na pivo i sami :) smyslem je ale setkat se v širším \"rodinném\" kruhu - takže rozhodující je Vaše odezva.

Pokud by se proti termínu strhla nějaká ohromná vlna nevole, jsme schopni a ochotni pivo přesunout na jiný termín.
By mipeba
Čtvrtek je mimo, to nemůžu. Ale i jiné dny si nejsem jistý - nějaké interní záležitosti.
Takže asi beze mě. Škoda, měl jsem na Víťu zase pár otázeček... no jindy třeba.
By Radizz
Po dohodě s Víťou jsme se právě kvůli malé účasti usnesli, že to ještě posuneme.

Kluci, jak jste na tom tedy v následujících týdnech, abychom vybrali vhodné datum?
By mipeba
Pátek nese výhodu možnosti se zdržet déle... a popít víc než v pracovní dny.
Já zatím nic bližšího nevím - žádná změna...
By Quit
Tak já nahodím pár termínů kdy 100% můžu, protože jsem do 19h v práci a od cca 19:30 můžu beztrestně popíjet:
5.2. pátek
6.2. sobota
19.2. pátek
26.2. pátek
27.2. sobota

Zvažte, napiště svůj návrh :)
By rc_czech
[quote="ONDR4.cz"]...pátek, ale ne 6.2.[/quote]
[quote="Quit"]6.2. sobota[/quote]
Kde udelali soudruzy chybu :D

Pokud budete posunovat az nekdy do brezna, tak bych se mozna taky stavil ;)
By George_L
[quote="rc_czech"][quote="ONDR4.cz"]...pátek, ale ne 6.2.[/quote]
[quote="Quit"]6.2. sobota[/quote]
Kde udelali soudruzy chybu :D
[/quote]

On nenapsal rok ;) a v roce 2015 bude skutečně 6. 2. pátek.
By Radizz
Ahoj kluci,

pro mě vypadá dobře pátek 5. 2.; pak jsem nejspíš všechny víkendy do nějakého 2. 4. mimo republiku.

Takže jaká je odezva na pátek 5. 2.?
By Radizz
Přátelé,

pro poměrně mrzutý zájem je celá akce z moci úřední zrušena a je předběžně plánována na některý večer víkendu 9. - 11. 4.; slovy až na duben.

Kdo by chtěl přijít, zkuste si udělat čas. :) Popřípadě sem přihoďte, který den Vám vyhovuje nejvíc. Autoritativní rozhodnutí o tom, na který den to padne vidím tak zhruba měsíc před samotnou akcí (~13. března).

Za tým organizátorů... :)
By Radizz
Čau,

po jisté době (cca měsíc) opět otevírám toto téma a datum piva navrhuji na úterý 6. 4.; žádám zúčastněné - výslovně OČ, MN a VN -, aby se vyjádřili.
By radarada
JF Fcera cosi naznacoval o pristim tydnu. Ja osobne hlasuju pro utery, pripadne pondeli pozdeji, pripadne stredu jeste o hodne pozdeji...
Rada
By George_L
Plánuji stěhování, ale příští týden relativně free (i bez pohotovosti), takže navrhujte. Preferuji Po÷St.
By Pavel Muroň
Jsem zvědavý, jestli mi to vyjde. Rozvody LAN a elektro v jedné velkohale jako práce po práci mě asi nepustí. Ale uvidíme kdy padne termín hospody.