Na zítřek je připravena velká účast ATC, především začínají nácviky na akci \"Run to Hell\", čili kooperácia na LKPR_ZEM (DEL-GND-TWR-jiní podrždráti). K tomu obvyklé _CTR + _APP, dle možnosti se provede přesun záloh na Moravu.
Jde o velmi kvalitní obsazení a piloti budou více než žádáni.
K tomu:
obdržel jsem mailem v průběhu posledního cca dvouměsíce mnoho žádostí a výcvik ATC.
Výslovně upozorňuju, že :
a) každá žádost je evidována a nezapadla
b) jako úplně první a nejdůležitější parametr pro vaše případné zařazení je, zda vůbec vaši volačku, nebo vaše jméno, stávající ATC nějak zaregistrovali, tj. zda se pohybujete v řízených oblastech (není nálet jako nálet),
c) z toho vyplývá, že pokud se chcete zviditelnit, tak je potřeba létat u nás pod vedením ATC a je možné se i připomenout, že jste ten a ten (minimálně já řídím zcela anonymně, tj,. je mi zcela šumák, kdo letí a neřeším to),
d) zařazení do výcviku se bude řešit, a bude to velký problém, z důvodů nové aktivity, která se připravuje; obecně nelze slíbit žádný termín, ale napříč vaccem panuje přesvědčení, že nové výcviky nemůžou začít, dokud nebudou hotoví stávající APP = k tomu často chybí provoz; nejúčinnější věc, co pro svůj případný výcvik můžete udělat, je, létat do omámení v době, kdy je organisovaný slet nebo výcvik (teď cca obden) a obsazeno ATCami,
e) pokud je ještě nějaký zájemce, který se opatrnicky ozval třeba během podzimu-zimy a pak již to neřešil, ať pošle standardní VATSIM-živočichopis na adresu ps zavynač vacc-cz.org k zaregistrování.