VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Ico
Vsetko o tejto zabave... Vidim ze tomuto konicku su tu nakloneni viaceri ludia, tak piste svoje postrehy, vystroj a vselijake hovadiny, nech vidime ako sme pilotno-airsoftova komunita tu rozrastena :).

O mne:

Hravam od roku 2005, vyzbroj: 1x TM Ak-47 M120, 1x TM MP5 SD6 M110, 1x TM Socom MK23 MAN, 1x TM Smith&Wesson 356 MAN a kdeco ine hehe

V podstate to hravam aj kvoli kondicke a hlavne aj kvoli tomu, ze mam nejak k vojenskej tematike blizko (taktika, zbrane). Bavi ma to, nasa slovenska komunita je pekne velka a znama po celom svete :) ...
By Ico
Dobreee :) predkladam aj moju identitu pre pripadne rozlisenie na battlefielde (pripadne friendly-fire) :)

Obrázek
By Filipos
:)

Já přestal hrát asi před rokem po asi 3 rocích hraní, neboť nejsem dost movitý, abych mohl živit vícero drahých koníčků a navíc se můj tým začal ubírat směrem přílišného zeleného gumídkovství (a já zelenej mozek prostě nemám...) :)

Výzbroj:
1x G&P M4A1 se serepetičkami, 1x CA B&T Mp5A4 se serepetičkami, 1x manuální TM USP

Výstroj:
Velké kvantum hrozných blbinech potřebných k zelenému gumídkovství, jako např. chestrig, batoh, kukla, rukavice... (většinou ve vzoru 95). Kdyby někdo něco cokoliv chtěl, klidně pište, protože mi to doma leží a padá na to prach :)

Už trochu archívní foto (ten sníh v hlavni ingorujte :) ):
Obrázek
By Michal Z.
to Filip : prosimtě, ty by jsi to celý byl schopnej prodat jako celek za nějakou slušnou cenu ? kdyžtak mi sem písni velikosti a cenu ... když by to bylo značně pod limit nových věcí tak bych snad věděl i o kupci ( máme alianci s čechama vz95 ) Díky :)

PS: jo a případně kdyby jsi prodával i zbraně tak víc rozsířit co v tom je a z čeho to je (např celokov). možná bysme se dohodli, já jak sem psal schánim nějakou tu \" M4ku \"
By Pavel Muroň
Wow. Dobrý. Klukovi jsme koupili MP5A3, jen hračka. Dobám rytířů, kdy si vystačil s dřevěným mečem nějak odzvonilo, teď už se svými kamarády vyžadují střelné zbraně. Ale podle toho, co tu bylo na fóru napsáno, s tím laserovým ukazovátkem by mohl s trochou štěstí (smůly) sundat i boeing.
By jam
Zrovna shodou okolností jsem ve škole nechával studenty v rámci studentských projektů měřit kinetickou energii střely a další parametry airsoftových zbraní různých typů. Třeba se vám výsledky budou hodit, až se budete hádat, jestli kulička prostřelí plast nebo ne ;)
http://skolnibalistickalaborator.ic.cz/?page=uvod
Do měření jsem se snažil nezasahovat, chtěl jsem, aby si to opravdu dali do kupy sami. Za chyby, který tam objevíte (a že tam jsou ;)), ručí šéf týmu M.V; stížnosti směřujte na něj :D
By Tommy
Ty učíš na Českolipský?No ty testy mě zaujaly,škoda,že jste tam neměly M92F :) .Miluju airsoftky.xD
By jam
[quote="Tommy"]Ty učíš na Českolipský?[/quote]
No jo učím, doufám, že tím nezískávám škraloup na kádrovém profilu... ;)
By DngrsKuzle
Gymnazium Ceskolipska, to je hezky. Ja zase chodil na Gymnazium Ceska Lipa :D
By Tommy
[quote="jam"][quote="Tommy"]Ty učíš na Českolipský?[/quote]
No jo učím, doufám, že tím nezískávám škraloup na kádrovém profilu... ;)[/quote]

:) :) :) Já doufám že ne. :)
By Tommy
[quote="Tommy"][quote="jam"][quote="Tommy"]Ty učíš na Českolipský?[/quote]
No jo učím, doufám, že tím nezískávám škraloup na kádrovém profilu... ;)[/quote]

:) :) :) Já doufám že ne. :)[/quote]

PS:Dost lidí z mý třídy tam šlo. :) ;)
By jam
Ne :) Napadlo mě to letos, když se chystal týden projektů, kdy celá škola dělá věci, na který normálně není během roku čas. A protože zrovna akce vyšla na pololetí, nebyl prostor na přípravu virtuálních pilotů jako před rokem a půl (to totiž musím začít tak dva tři měsíce předem ;)), hledal jsem náhradní řešení. A tak jsme zkusil tohle.
By SenorAmigo
Jo, to byl ten podařený studentský projekt,jak pak studenti letěli VFR na VATSIMu.
Shodou okolností teďka chodim do oboru s tvým bývalým žákem Markem H. , který to taky letěl.
By Ico
Michal Jan.> :) zaujimave vysledky. Celkom sa mi paci takato pracicka, uz vtedy sa mi pacil vas projekt VFR letu na Ruzyn. Tieto vysledky su ale bohuzial pre mna neefektivne :) dolezite je vediet viac veci okolo zbrani, sila upgrade-u, vnutornosti, vyrobca a kadeco ine. Rozhodne je to ale pekne pre studakov takato tema. Viem si predstavit, co by sa dialo za socika keby som doniesol nejaku imperialisticku hracku a zacal ju skumat hehe... Ono aj pre ostatnych, tie upgrade-y su svinstvo, pre CQB bohate stci 370 FPS, i s manualnou pistolkou vybije clovek zub. Osobne sa mi zdaju upgrade-y o sile pruziny M150 a vyssie uz ako masaker, pravidla sa sice stanovia ale par ludi sa aj tak v kritickych situaciach splasi a vypali davku z 3m rovno do ksichtu hehe...
By Michal Z.
My máse sebou měřáky takže když bude mít někdo nadlimitovou ustovou rychlost tak prostě jeho zbraň nehraje :) tohle si hlídáme moc dobře po přestřelce v jedný budově v létě, kdy zbraň štípala i 3mm dřevěnou desku na vzdálenost cca 20m s tim že tam měl cca 150-160ku a 0.28g kule. Ne-jeden ho chtěl přizabít.