VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Nejsem si úplně jistý na co se ptáš. Každopádně F1 ATR má vlastní nástroj na textury Text-o-matic. To, co je v balíčku je jakýsi meziprodukt, použitelný právě v Text-o-matic, který teprve vyrobí finální textury podle toho, jestli máš verzi pro FS9 nebo FSX.
By Fila69
no teď jsem tě nepochopil moc dobře ale tak ptal jsme se jen o klasickej model toho ATR72 kde ho tedy mužu koupit když je placenej do FSX pač mám jen FSX a u cvars jsem viděl odkaz kde ho koupit ale jen do FS2004 tak jsem se ptal kde byhc ho moch koupit :-)
Dobrý den,není to zrovna nejlepší téma,kam bych tohle psal,ale mám otázku.Jsem u ČSAv First officer a mám PIC 737(400+500).Když si zapnu flightbook,tak si tam zašktrnu FO a B737-400(500) tak tam na to nejsou skoro vůbec žádný lety(když mám štěstí tak 2,ale už jsou časově pryč).Tak zkouším přijít na to,jak si udělat ten nálet 30ti hod. abych moh létat i mimo ČR.
Ani Vataware o tom letu nic neví. Jinak to pravidlo je jednoduché - pokud je zjištěna přítomnost na síti u méně než poloviny position reportů, tak to čas nepřipočte. U toho letu to bylo 57 / 174.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 37