[quote="oupa"]Ne, myslel jsem tím při své vrozené skromnosti sebe

. Jsem pro abychom se zkouškama počkali až bude víc lidí, protože pak se moje neschopnost líp schová. Pár nadějných, kterým chybělo pár bodů tam je.[/quote]
No moje skromnost musela být brutálně potlačena, abych se takhle vůbec mohl zeptat

A kolik lidí myslíš? Minimálně tři bychom teoreticky byli, ne?
[quote="Filla"]Měl bych takový nápad návrh. Jestli by byl někdo schopen a ochoten udělat repainty pro všechny era ve flotile (stačilo by pouze registrace, znaky měst by být určo nemusely), tak aby vypňování v FSAcars mělo význam. Z toho by šlo udělat statistiky pro daný letoun, nebo třeba simulovat rotaci letadel, ale to už je asi vyšší dívčí..

[/quote]
Zajímavý nápad, ale musel by to být už komplexní systém jako má třeba Air Prague - omezený počet letadel a tudíž letů, který by s nimi šly provést. Repainty na na jednotlivá letadla by ani potřeba nebyly, to už je drobnost. Celé to je ale moc krásná myšlenka, bohužel nevím jak moc realizovatelná; každém případě by to podle mě ale ČSAv velmi zatraktivnilo pro potencionální nové piloty
Tento návrh ale souvisí ještě s něčím, co mě velmi zaujalo na jedněch stránkách British Airways virtual (myslín ty placené) a to, že na každý let s určitým tyepm letadla se jim generuje loadsheet, takže si sami nemůžou vybrat, jak těžké budou mít letadlo. Možná se to zdá jako maličkost, ale podle mě to hodně přidá na realitě a celkovém pocitu.
Moje představa je taková: pilot si vybere typ letadla (735) a trasu, přičemž mu systém vygeneruje odpovídající loadsheet a konkrétní volný stroj (např. OK-XGA), kterým poletí. OK-XGA bz pak bylo v té které destinaci a nebylo by možné s ním letět nějaký jiný trip.
Co vy na to?

Létám pomalu, nízko a v zatáčkách brzdím.