VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
No mě to přišlo hodně hustý, skoro na hranici. Po vzletu jsem měl hlásit, ale kvůli ucpané frekvenci to prostě nešlo. Doporučuji led na pusu, musíš ji mít rozpálenou do červena. Jinak hodně štěstí na příště a doufám, že jedinci s \"rekvest dajrek brnó\" (který tímto nesmyslem a neprováděním readbacků na které se čekalo, tím \"obtěžoval a zavazel\" i mě) radši zústanou offline.
[quote="amalka"]Kdo furt lobuje za tu hospodu na letisti?[/quote]
Hele, proč Tě to zajímá? Jestli nebudeš mít do středy v ruce doklad o zaplacení faktury za staronovou DHC6, tak by ses stejně měl držet od jakékoliv dohodnuté hospody co nejdál, protože já tam možná dorazím :D
[quote="amalka"]Kdo furt lobuje za tu hospodu na letisti?[/quote]

Tentokrát je to transparentní:

lobbista 1 : LK - jde tam spottovat a trefí tam
lobbista 2 : DP - bydlí nedaleko, chodí tam občas pracovat a trefí tam
lobbista 3 : JD - pracuje tam a někdy tam i trefí
lobbista 4 : PS - hodí se to z provozních důvodů a trefí tam

Akce je svolána z iniciativy LK, který odjíždí na dovolenou, takže to má pitení charakter.
Linku LKPR-EDDM a zpět netřeba bookovat, většina ATC ji stejně sekvencuje a fiktivně odřídí, i kdyby snad nebyla - 5minutově zpořdění už působí komppikace. Kdyžs byl tuhle na dovolené, vznikl v Munich FIR poprask a PS musel dlouze vysvětlovat, co se stalo.
[quote="amalka"]Z mé strany kromě dvou plochých 360 téměř na finále 10 v LKTB v podstatě uneventful.[/quote]

Turbolet nějak neklesá nebo co. Brněnské TMA je díky Náměšti dosti těsné a chce to před ním přibrzdit. Nebyl jsem si jist, cože dělají virtuální vojáci a jaké mají vazby na PS, tak se raději MTMA LKNA včera nevyužívalo. Objasni význam slova "uneventful".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16