[quote="Jindra"]Ahoj.
..... pokračujíc do prostoru LKR5/RAT7 opět po několika minutách opět nalezen dnes již zmíněným výhybkářem 041. K výše zmíněné degradaci došlo z několika důvodů. Prvním byla skutečnost, že se situace po pár minutách v RAT7 v podstatě otočila. Stíhač nepochopil, že coypu již spojení navázal, takže nakonec jsem to byl já, kdo neúspěšně několik minut lovil Gripena. Po ujasnění situace ovšem a to za druhé, již byl stíhač s výdrží pohé 2 minuty nad Ruzyní ve FL130 instruován pokračovat na okamžité visuální přiblížení na dráhu 13. Zde bych vyzvedl mimořádné manévrovací schopnosti 737, protože i přes akrobatické přiblížení Gripenu byl tento letoun schopen stíhače následovat až na finále 13 a po bezproblémovémovém T/G na Ruzyni se pokračovalo do konečného bodu mise a plnému přistání na 13 v LKNA.
[/quote]
Tak ten stíhač jsem byl asi já co
Uznávám, že to nebylo zrona ukázkové, ale šlo spíš o nepochopení toho, že jsi mě již začal následovat po 1. visuálním contaktu. JAS39 není boeing a lítat vše na ruku není zrovna legrace. Pravdou je, že se honička v RAT7 malinko zkomplikovala. Nicméně - nakonec jsem letoun pana kapitána Machalínka +/- dovedl na LKPR. S palivem to bylo skutečně o hubu ale co neudělám pro záchranu 150 cestujících, že

Situace mohla být mnohem jednodušší, kdyby mi virtuální velení povolilo sestřelit letadlo, které dlouhodobě nekomunikuje

Příležitostí na sestřelení bylo několik

Jinak Jindřichovi díky za spolupráci, a všem ATC velké díky také.
Jo a s tím výhybkářek !!!! absolutně nesouhlasím! Za včerejší zásluhy očekává povýšení minimálně na vojína
Za rok zase ahoj - RHINO je vždy super polétání !