VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Pusajin
Ok, tak já to zkusím. Až to příště padne, budu si přát MCP do mýho 737.I když asi se načekám a do té doby ho udělám sám, protože za ten skoro rok co onlinuju mě padlo připojení poprvé. :)
By vojav
Nezapomeňte dnes na Danovu zkoušku, potřebuje  opravdu hodně provozu, aby ukázal, ze na to má :)
By vojav
Dnes probíhá na IVAU každoroční akce, "30-ti hodinovka". Tak pokud by jste měli zájem :) Minule to letělo asi 5 kluků od nás.
By Araneus
Dnes je Czech Sunday, přijďte si zalítat. Momentálně je online LKPR_TWR, LKTB_TWR a LKPR_APP. Ideální příležitost zalítat si mez Prahou a Brnem.
By Araneus
Dnes máme booking na LKPR_TWR a LKPR_APP. Možná dorazí i další pozice. Přijďte si zalítat. Pokud byste chtěli do zahraničí, tak v Dusseldorfu a Norinberku mají dnes online den.
By Araneus
Dnes je Czech Online Day, přijďte si zalítat. Sice není nikdo bookovaný, ale řídící dorazí.
By Araneus
Dnes je Czech Sunday a venku je parádně hnusně, ideální situace pro lítání. Zatím jsou booknuté věžky v Praze i v Brně a eprouč v Praze, ale třeba ještě někdo přibude.
By vojav
Dnes se můžete těšit na tradiční Czech Online Day dnes, od 8-mi hodin se můžete těšit na online minimálně na LKAA_CTR a LKTB_TWR.
By CSA075
[quote="Vojtěch Javorský"]
Dnes se můžete těšit na tradiční Czech Online Day dnes, od 8-mi hodin se můžete těšit na online minimálně na LKAA_CTR a LKTB_TWR.
[/quote]

Mozna i LKPR_TWR
By Araneus
Dnes je Czech Sunday. Prozatím jsou bookované pozice LKAA_CTR, LKPR_TWR a LKTB_TWR a možná se přidají i další. Přijďte si zalítat mezi Prahou a Brnem nebo si zalétněte do Polska, Stockholmu, LSZB či ENVA, které budou též online řídící.
By Araneus
Je večer, pojďte lítat. Ráda bych upozornila zejména na nudící se brněnskou věžku ve výcviku, která by uvítala nějaký provoz ;)
By Araneus
Dnes je COD, přijďte lítat. Sice je booknutá jenom LKTB_TWR, ale dorazí i Jáchym na oblast a určitě ještě někdo další. Řídící, pokud víte, že budete řídit, tak se prosím ASAP bookněte.
By Araneus
Dnes je Czech Sunday, přijďte lítat. Od 19 loc bude online minimálně LKPR_APP a LKTB_TWR ve výcviku.
By Araneus
Dnes letíme do Inssbrucku. Nevím, jestli je někdo, kdo neplánuje letět, schopný odřídit Prahu. Pokud ano, tak prosím bookněte pozici. Prozatím bookuju APP a pokud se nenajde jiný řídící, tak odřídím odlety z APP a pak bych se vydala se 727mou za vámi.
By JKol
Mě dnes čeká opakovací trénink s PB, takže pokud se stane zázrak a ACC licence mi zůstane, tak se asi ukážu :D
By Araneus
Nojo, ale ty to máš 19:30-21:30. Myslíš, že budeš během tréningu tak nevytíženej, že zvládneš paralelně řídit na VATSIMu ;) ?
By Araneus
já dorazim na app ale lítat asi nebudu protože můj počítač je okupován bandou dětí. ale fakt neručím za kvalitu služeb.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 60