VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By ToSvo
A spadalo by to do kompetence GND nebo TWR?  :)
By Araneus
Dnes je Czech Online Day. Minimálně oblast bude online, přijďte lítat.
By Araneus
Zítra se koná od 16 do 22 místního času Runway to Heaven.

Většina řídících ale bude v Karlových Varech již dnes navečer a budeme řídit do pozdních večerních hodin. Přijďtě si zalítat již dnes.

A řídící, bookněte prosím nějaké pozice, ať je jasné, že budeme online.
By marenadl3
[quote="Petra Ondráčková"]
Zítra se koná od 16 do 22 místního času Runway to Heaven.
[/quote]

Na banneru je napsáno 16-21 UTC, co je tedy "správně"? :D
By Araneus
Praha je již online a bude (s přestávkou na oběd) online až do pozdních večerních hodin. Pojďte si zalítat. Můžete též čas od času očekávat pokrytí LKPD_TWR, LKCV_TWR, LKNA_TWR a LKKU_TWR v podání Ondry Gelbiče, tak nepropásněte šanci zalítat si na regiony.
By vojav
Runway To Heaven v plném proudu. Pojďte udělat provoz. Musím říct, že se zatím docela nudíme :)
By JKol
Dnes večer se na vás těší oblast a Brno věž. poďte dělat letět
By vojav
Dneska se můžete těšit na LKPR_TWR + LKPR_APP :-) Skvělá příležitost pro nácvik přiblížení v LKPR :)
By Pavel
Ahoj kolegové,
dnes se po dlouhé době podívám na oblast já, a na TWR bude řídit náš perspektivní kolega JJ  8) Tož vás tam v osm čekáme, METAR je po dlouhé době VMC, tak můžete vzít i něco jiného, než Boeinga.

PB
By vojav
Něco jiného jak Boeinga, hm. To zní zajímavě.
By vojav
Chtěl bych vám připomenout dnešní event mezi Prahou a Bratislavou... :)
Součástí eventu je zároveň GND zkouška Jakuba Jiřičky. Jakub potřebuje fakt hodně provozu, aby dokázal examinátorovi, že na to má :)
By vojav
Dnes, od 2000LOC, jak jste si již mohli všimnout bude v LKAA FIR živo :-) Náš kolega Dan má pre-check před svojí ToWeR zkouškou, čehož jsme využili a obsadili všechny možné pozice. Těšit se můžete i na obsazené Brno, kde bude porpvé online náš nový kolega Prokop.

A nezapomeňte na čtvrteční Honzovu zkoušku na LKPR_TWR, kde bychom potřebovali opravdu hodně provozu !  :-)

Naslyš na frekvencích.
By Macek
Nemohli bychom někdy dříve než v osm?  Pro starší pány, kteří si později chtějí sednout se skleničkou a přítelkyní  ;) ;) ;) ;)
By vojav
Tak některé eventy jsou od 1900LOC, každopádně je to dobrej nápad, akorát nevím, jestli v současném nedostatku provozu se při CODech od 1900  nebudeme "kopat do prdele" :-)
By Datum13
[quote="Martin Machura"]
Nemohli bychom někdy dříve než v osm?  Pro starší pány, kteří si později chtějí sednout se skleničkou a přítelkyní  ;) ;) ;) ;)
[/quote]

pritelkyne pocka....slenicka ne :D
By JKol
Dnes večer vás čeká BS a JK dvojče párty, kterou si nejlépe užijete letem do Brna, kde na TWR najdete vystresovaného a upoceného Prokopa ve výcviku.
By vojav
Dnes nezapomeňte na tradiční Czech Online Day :-) Silně doporučuju letět do Brna, kde bude probíhat výcvik našeho nového kolegy, Prokopa.
By JKol
[quote="Vojtěch Javorský"]
Dnes nezapomeňte na tradiční Czech Online Day :-) Silně doporučuju letět do Brna, kde bude probíhat výcvik našeho nového kolegy, Prokopa.
[/quote]
Plha se hlásí :D
By Schindler
Nejdřív jsme se v Praze nudili, byly tři odlety do Brna a nic. Po deváté hodině počítám vláček 10 letadel, jedno za druhým, nějaký ten odlet, padající server, pěkný večer :) Dneska se musím ale proplesknout, ty vektory do ILS, to kdyby viděl PB, tak by mě umlátil hromadou předpisů :)
By prolam
Já děkuju za provoz v Brně. Vláček 10 letadel to nebyl, ale to bych tam ani nezvládl odbavit, takže z tréninkového hlediska super. Díky moc!
By Pusajin
A já myslel,že to vypadlo jenom mě.A v Brně bylo taky pěkných pár éroplánů  :o
By martintlolka
Na druhou stranu musím potvrdit, že když padá server a něco si přeješ, tak se to splní.
Já letěl skoro 2h let z Helsinek a po pádu serveru jsem se už neukazoval jako připojený na VATSIM (a šemík to hned naprášil). Moc jsem si přál, aby se (pro mě výjimečně dlouhý) let zaznamenal a splnilo se to :-)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 60