VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By vojav
Ok, loaduju, jen co nainstaluju AIRAC, na který sem zapomněl :3 :D
By Pavel
Já ve Vídni snad poprvé sedal na jinou dráhu než 34, takže také spokojenost...

PB
By Jakub Jiřička
co jsem koukal na booking tak zatím to vypadá jenom na Gatwick, EPWA ( obojí APP + TWR only ) a nebo něco v Německu, jinak nikde nic
By Araneus
Já budu dnes opět ve výcviku na oblasti. Budu ráda za každý provoz.
By Datum13
LKAA_CTR a LKPR_TWR dnes ve vycviku...jiz online. Priledte kolegum udelat nejaky trafik at muzou poradne potrenovat ;)
By Pavel
Dnes vypadá zajímavě Chorvatsko (LDPL a LDSP), LFPG (online den), EDDW + EDDK, LPPT 21:30-23:00, ULLI, LSZH a LSGG, UKBB a EGKK.

U nás nic negarantujeme zatím, já půjdu něco zaletět.

PB
By Araneus
Tak můžeš později, event je do desíti. Jeden leg určitě dáš, ne? Já to asi taky stihnu až tak na půl osmou.
By vojav
Já nakonec nepoletím... Můj VFR simulátor "Xplane9" selhal, a pro můj pech i můj IFR simulátor (FS2004) selhal.......
Achjo, člověk chce jednou letět a technika mu v tom zabrání.
By Datum13
[quote="Vojtěch Javorský"]
Já nakonec nepoletím... Můj VFR simulátor "Xplane9" selhal, a pro můj pech i můj IFR simulátor (FS2004) selhal.......
Achjo, člověk chce jednou letět a technika mu v tom zabrání.
[/quote]

Tak šup šup na TWR ;) :D
By prolam
Dnes je nějaký větší event v indii. Nezná někdo podrobnosti a nechce se přidat na nějaký skok?
By Pavel
Zítra, tzn. v neděli bude u nás probíhat výcvik na LKAA_CTR, navíc k dispozici bude možná LKPR_TWR a s největší pravděpodobností moje maličkost na LKKV_APP.

Z doporučených destinací pak především EPWA, kde bude díky TWR zkoušce a APP výcviku top-down pokrytí a naši piloti byli výslovně pozváni. Kromě Varšavy žádné eventy v doletové vzdálenosti (dopolední Nový Zéland neberu v úvahu) nejspíš nebudou, takže například netradiční linka LKKV-EPWA-LKPR (nebo obráceně) by mohla být příjemným zpestřením.

PB
By vojav
Zdravím,
dnes bude mít Petra další session na LKAA_CTR a já na LKPR_APP
Online je Vídeň a Německo, popr. by to šlo do Brna/Ostravy/Varu
Byli bychom rádi za jakýkoli provoz :)
By George_L
Tak jo, po dlouhatánské době to bude už druhý let ;)

Teď jen vybrat destinaci.
By vojav
[quote="Jiří Lambert"]
Tak jo, po dlouhatánské době to bude už druhý let ;)

Teď jen vybrat destinaci.
[/quote]
Do Brna se ta 747 taky vejde :P
By vojav
No, a pokud vše vyjde, tak bude i Matyáš na PR_TWR. Tudíž 3 lidi ve výcviku... Co takhle pozlobit (provozem) ? :)
By ihrdlicka
Takhle v Brně vítají pražáky:
Trochu mě to podfouklo, musel jsem uvolňovat přes "A", a tam na mě míří čtyři laufy nějakého raketometu.... :-)
By George_L
No, měl bych začít více trénovat, protože vzpomenout si po dlouhé době, jak se lítát NDB/DME APP, nebylo nic jednoduchého a taky to tak v Brně dopadlo. Když jsem NDB měl zapnuté, tak jsem zase nevypnul autopilota. :(
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 60