VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
#118626
[quote="Pavel Brodský"]
Michale: ok, to je dobrý nápad. Máš tam nějaký kontakt, nebo bys zkusil někam napsat s žádostí?

Matyáši: jasně, dej vědět kdy se ti to bude hodit, já se s tím můžu u vás před školou stavit každý den buď ráno v 8 nebo odpoledne okolo třetí, nebo můžeš kdykoliv během dne popojet pár zastávek a vyzvednout si je před vrátnicí na TWR (zastávka Terminál 2, 6 minut autobusem od vaší školy).

PB
[/quote]

A nebo v páteční hospodě. Přes vánoční svátky si toho v těch školních budovách stejně nikdo nevšimne :)
#118635
Petr Benda nějaké chce, nebo si vytisknul ten z webu? Jediný rozdíl je v kvalitě, tohle je matný křídový papír a vypadá to fakt hezky...

PB
Já bych (již jsem) vytiskl ten z webu. Pokud ale chcete dodržet křídový papír, tak bych se pro nějaké mohl stavit třeba někdy (od pondělí) na ČVUT nebo tak nějak. Zatím jsem 3 vylepil za sklo, takže tam to o papíru, myslím si, není.
#118639
Postupně různě rozvěšeno již více, celkem 15 letáků (1. strana pdf) a k nim 7 podrobností (2. strana pdf). v lednu po Vánocích pak ještě přidám a snad to k nám dostanu i na nějaká online média.
#118656
Trochu OT ale třeba se někomu bude hodit: Leo express má akci na jízdenky, jednosměrné za 99Kč, jde to koupit už na termín R4Y, třeba z OSR, Bohumína, Olomouce atd, já když jedu jednou za uherák vlakem (ČD) tak jedu 3x kratší trasu, nechutným vlakem, za cca 250Kč, takže to je asi fakt dobrá cena :D
#118810
Ted opravdu vazne. Tato akce je zatím asi největší kterou vacccz porada, očekává se velká účast jak ze strany naši tak i veřejnosti. Myslím si ze jako reprezentanti vacccz by bylo na snade aby jsme měli jednotný postroj. Vím ze větší čast již tyto trička ma z dřívější doby ale jsou tu i jedinci kteří nevlastní žádné a rádi by také jedno měli a možná se najdou i jedinci z rad těch starších kteří by rádi nové. ;)

Chápu ze to není až tak jednoduché ale proč to nezkusit. Proto sem vytvořil nové vlákno a rad bych kdyby se ozvali všichni zájemci o tričko asap, ať víme jestli se to vůbec vyplatí. Chápu ze to není až tak levné pro osobu která si vezme na starost tento úkol ale sem ochoten pomoci finančně a možná si to cele vzít i na starost.

Prosím zájemce o triko hlaste se asap v tomto vlakne.

http://www.vacc-cz.org/forum/index.php/ ... w.html#new
Naposledy upravil(a) Datum13 dne 17 pro 2014, 10:26, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
By Pavel
#118940
Přesně měsíc do akce. Propagace na googlu a facebooku spuštěna, velký dík za technickou organizaci patří Petrovi Vondrlíkovi, díky Petře! Webové stránky pro vatsim piloty s bookingem letů by měly být zprovozněny během několika dní, určitě budeme informovat. Pro nás ostatní to znamená, že máme už jen měsíc na doladění jednotlivých přednášek a organizace na místě.

PB
Uživatelský avatar
By Pavel
#118946
Jo a prosím - pokud někde uvidíte reklamu na googlu nebo na facebooku na Runway4you, neklikejte na ní - každé kliknutí nám ubírá zobrazení které se mohlo konat pro někoho z veřejnosti. Pokud chcete na web, jděte tam přes adresu runway4you.cz, nikoliv přes reklamní bannery kdekoliv na webu, díky.

PB
Uživatelský avatar
By Pavel
#119037
Ahoj,
důležité upozornění pro účastníky akce:

Na začátku jsem nabízel možnost zajistit lowcost ubytování v PRG, teď to potřebuju ASAP dohodnout a objednat. Prosím, napište, kdo máte o ubytování zájem, zapíšu si vás do tabulky, dojdu s tím na centrální recepci, pokusím se zarezervovat a pokud do toho nevleze něco neočekávaného (jako třeba že by neohlášený zájem japonských karatistek vybookoval celou ubytovací kapacitu měsíc dopředu), tak vám rezervaci potvrdím.

Nevím přesně, jaké jsou platební podmínky, nicméně se to pokusím dohodnout tak, aby si každý zaplatil za sebe na recepci při příjezdu a já ty peníze nemusel vůbec řešit, ale pokud by to nešlo a chtěli to zaplatit předem tak to zatáhnu a ty peníze si od vás nechám poslat.

K dispozici jsou:
1 lůžkové pokoje za 300Kč/noc/pokoj
2 lůžkové pokoje za 450Kč/noc/pokoj

dále pak jakési 1 lůžko ve vícelůžkových pokojích (10 apod), které stojí okolo 150/noc, nicméně nedoporučuju, protože to míchají oni a je celkem pravděpodobné, že vás nasypou jako výplň do nějakého poloprázdného pokoje se španěláky, nebo tak...
Vždy uvádějte počet nocí, o který máte zájem – akce je plánovaná na 2 noci (pá-so a so-ne) (v pátek nastěhování na akci a příprava, sobota akce + afterparty, neděle odjezd domů).

Můžete tedy:
1) dát preferenci na 1L pokoj (kdo dřív přijde ten dřív bere) - pokud na vás vyjde, je váš - pokud ne, budete si muset vybrat, jeslti chcete dražší 2L pokoj celý pro sebe, nebo jeslti si dohodnete dvojici s někým od nás a půjdete dva na 2L pokoj
2) dát rezervaci na 2L pokoj, který si vezmete celý pro sebe a všem bude jedno, jestli tam budete sami, nebo si s sebou někoho vezmete (manželku, přítelku,...)
3) dohodnout se zde ve dvou lidech a jít spolu na 2L pokoj
4) napsat, že chcete s někým na 2L pokoj ale nejste s nikým dohodlý - takovéto případy poté abecedně přidělím do dvojic já

Ceny jednotlivých řešení si určitě umíte podle výše uvedeného ceníku dopočítat.

Ubytování se nachází na Strahově na bloku 1, který se využívá jako hostel, tedy není obýván studenty ale většinou nějakými zahraničními hosty co sem jedou za nějakými studijními věcmi na kratší dobu. Nepočítejte s tím, že na pokoj v hostelu propašujete někoho navíc (jako že spát ve třech na pokoji, atd). Já bydlím hned vedle na Bloku 2, u mě je volná 1 postel + jedno místo ke spaní na zemi - tuhle kapacitu necháme jako vyrovnávací pro případ, že by na Runway4you přijel někodo kdo si zapomene vytvořit rezervaci a neměl kde spát (po příjezdu už není možné se na počkání ubytovat na Bloku 1). Ubytování není bezbariérové. Zvířata tam nevidí nejraději, nicméně většinou se to dá dohodnout a zvíře vzít s sebou. Kdyby někdo potřeboval zvíře s sebou, dejte vědět ASAP, dohodnul bych předem.

Pro mimopražské - z místa konání akce cca 35 minut MHD, z centra cca 30 min MHD - jezdí 24 hodin denně. V těsné blízkosti ubytování je menza, kde se dá za friendly ceny snídat, obědvat a večeřet + dobrodruzi mají k dispozici krámek s potravinami a kuchyňky a mohou cosi zkusit uvařit (nádobí máme). V těsné blízkosti ubytování také velmi vysoká koncentrace hospod a barů. Přímo před blokem je parkoviště, oficiálně placené, nicméně nikdy po mě nikdo platit nechtěl a už vůbec né o víkendu (100% neodtahují, maximálně vás zkásnou o parkovné při odjezdu).

Na dobu konání akce se někde na Strahově pokusím pronajmout 1 velkou místnost, kam bychom mohli ukládat techniku kteoru nechcem přes noc nechávat v autech a kam se večer po akci mohli slézt na posezení (popítí a polétání, pokud seženu někoho kdo nám tam zapojí internet), nicméně zatím negarantuju, že bude volná. Pokud by to klaplo, tak to vyjde na pár desetikorun na člověka (tipuju maximálně kilo, will do my best).

Aktuální stav rezervací pokojů:
ZDE
V této tabulce si laskavě zkontrolujte, že jsem na vás nezapomněl, a že jsem vaší žádost zapsal správně, popřípadě sami opravte.

Prosím, dejte vědět ASAP, řekněme že deadline budiž 31. 12. 23:59.

Ceny jsou orientační, nejsem si 100% jist a mohou se změnit.

Všem účastníkům, na které mám mail, rozeslána připomínka mailem.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 29 pro 2014, 17:49, celkem upraveno 1 x.
#119044
Ještě mě tak napadá - mnoho lidí asi nebude chtít dávat prašule za parkovné na letišti, a rozhodnou se dojet hromadnou dopravou.
Co tak ještě hodin na stránky nejvhodnější spojení do centra (metrem na Dejvickou a potom autobusem vyjde na stejno jako Airport Expressem od hlavního nádraží)? :)
+ dopsal jsem se na last minute na ubytování (vztahuje se na last minute nějaká sleva?) :D
Uživatelský avatar
By Pavel
#119047
[quote="Marek Sobaniec"]
(vztahuje se na last minute nějaká sleva?) :D
[/quote]

Ano, nemusíš nosit litr maďarské pálenice, stačí půllitrová lahev  :D

Informaci o MHD spojení doplním, dobrý tip.

PB
#119049
[quote="Pavel Brodský"]
[quote="Marek Sobaniec"]
(vztahuje se na last minute nějaká sleva?) :D
[/quote]

Ano, nemusíš nosit litr maďarské pálenice, stačí půllitrová lahev  :D

Informaci o MHD spojení doplním, dobrý tip.

PB
[/quote]

A ten půllitr pálenky povinně odevzdáš svému způsobilému a zletilému spolubydlícímu, který to ekologicky zlikviduje :D
#119050
[quote="Bedřich Schindler"]

A ten půllitr pálenky povinně odevzdáš svému způsobilému a zletilému spolubydlícímu, který to ekologicky zlikviduje :D
[/quote]

nebo spise ".....se ekologicky zlikviduje"
#119052
napadlo mě že by mohlo bejt zajímavý nějak udělat něco na způsob odletový/příletový tabule. prostě by si piloti při letu "zabookovali" další let spolu s ETD a pak by se přes nějaký webový rozhraní danýmu pilotovi ukazoval průběh boardingu. až by se zavřel gate tak by se mu ukázalo něco jako boarding completed a mohl by začít vytlačovat.

takže např:

Letí se LKMT - LKPR. přes web si booknul let i s ETD,  a čekam než se mi naboardujou kaštani. mezitim si zažádá o povolení atd, a až se boarding dokončí tak se na tabuli ukáže GATE CLOSED a může začít spouštět a vytlačovat. v průběhu letu si pak zabookuje další let kterej se ukáže na departure tabuli jako SCHEDULED. ATC na GND mu přiřadí gate kterej se ukáže na tabuli u odletů. Až bude pilot zase připravenej na boarding tak hodí GATE OPEN a vše se opakuje.

já vim, je to takový složitý, ale je to jen nápad co jsem měl a kdyby se někdo nudil a chtěl to třeba jen ve zjednodušený formě zrealizovat, tak může.

PS: omlouvam se za chyby
Uživatelský avatar
By JKol
#119054
GATE číslo v žádném případě nebude 100% směrodatné, nikdy GND neví kdy se mu na zablokovaný stand postaví Alexandr Vasilijevič Putin co o akci neví. Navíc číslování v hale je jiné než na betonu.

Obecně tabule jak ji popisuješ je zbytečně velké udelatko. Navíc jednu už máme. Pokud si zítra vzpomenu hodím sem vodkaz (nebo PB).
#119055
Pro autaře bych dal info, aby si auto nechali na OC Šestka a dojeli 100/119/179 od zastávky K Letišti na Terminál 1. Ono i na té Dejvické se za parkoviště platí, takže pro extrémně spořivé je toto asi nejekonomičtější varianta.
BTW: Musí si koupit SMS jízdenku na PID, protože tam není automat, na cestu zpátky už je automat na jízdenky na letišti. Jestli se někdo rozhodne odjet těch 5 zastávek na černo, je to jeho volba  8).

OK
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19