VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
#118502
Doporučil bych do popisu dodat, že je to to schodiště nad restauracemi McDonald's a Subway. To řekne lidem více, než služební vchod  :).

OK
#118503
Hm, tu lupu bych tam nedaval, to tam nesedi do zbytku.
A taky - proc je pod tim textem to zelene pozadi, navic takove puzzle type orezane? Jsem pro to nechat normalne bile, bude to cistejsi.
Jinak dobry :)

Rada
Uživatelský avatar
By Pavel
#118523
Tak problematiku obrázku se sálem na web jsme zdárně zdolali, nyní zpět k práci:

Zde jsou v současné době sepsané úkoly které je potřeba udělat. Pokud byste chtěli pomoci a něco z toho si vyberete, neváhejte se tam připsat. Stejně tak, pokud by vás napadlo něco, co by se mělo zajistit. Na druhém listu je seznam techniky kterou víme že budeme potřebovat (nepočítám počítače pro vlastní létání/řízení každého, ty si každý sežene sám, pokud byste něco z toho mohli nabídnout, taktéž se prosím připište.

PB
#118524
Možná bych mohl zkusit vytvořit ty cedule do terminálu, jen se mi tam nechce připisovat, aby měl šanci i někdo jinej. Co všechno musí taková cedule obsahovat, a jak velká asi bude?
Uživatelský avatar
By Pavel
#118525
A3, logo Runway4you, šipku (takže udělat cca 5 verzí pro šipku vlevo, vlevo nahoru, nahoru, vpravo nahoru, vpravo), odkaz na web + stručně (pár slov) upoutávka na akci (CZ + EN) - to celé v nějakém formátu který půjde vhodně editovat (indeisign, photoshop).

PB
#118526
Hmm, a co třeba nějak takto?
Parádní plánek, já říkal, že nejsem grafik  ;D

Jinak k těm úkolům, já bych asi mohl dovézt větší monitor či TV a starší PC. Nechápu, jak je u toho myšlena ta enroute mapa, taky někam digitálně či vytisknout?
Naposledy upravil(a) Petricius dne 06 pro 2014, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
By Pavel
#118528
Petře, díky, starší PC na kterým by celou dobu běžěl ES by se hodil (jeslti monitor nebo PC je jedno, záleží na tobě). Nainstaluju to na něj já klidně v pátek, práce na 5 minut... Enroute mapa jen vytištěná na nějaké A3/A4 aby se k tomu položila a návštěvníci na ní viděli po jakých tratích tam ta letadla létají - ideálně lower enroutka... Přepsal jsem tě tam s plným příjmením pokud nevadí, jelikož máš podobné příjmení s naším kolegou BP a tedy Petr B. je trochu matoucí :D

Vážený Jaroslave: výtah je k dispozici, ne přímo před sálem ale dá se od něj dostat k sálu.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 06 pro 2014, 19:12, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
By Pavel
#118531
Pro info - tady je pěkně vidět na statistikách počty návštěv www.runway4you.cz při všech třech akcích, které jsme uspořádali - krátká ale velmi aktivní propagace před Vratislavicemi (ten den co to vystřelilo jsme byli na titulce novinky.cz), malá propagace před Karlovými Vary (kde jsme byli velmi omezeni prostorem a nechtěli jsme moc návštěvníků) a dlouhodobá systematická propagace před Brnem.

Tak uvidíme, jak to dopadne zde. Prosím pokud někdo máte již teď možnost vzít si na starost propagaci na nějakém konkrétním portálu, televizi, rádiu atd - pište sem. Pokusíme se to celé spustit 24. prosince, ale bylo by fajn vědět již předem, kdo s čím pomůže - rovnou to začnu sepisovat do nějakého dalšího google doc...

PB
Přílohy
stats.PNG
stats.PNG (42.62 KiB) Zobrazeno 3469 x
#118537
Ještě k tomu letáku, kde najít kongresový sál. Je tam napsáno "vyjeďte", ale nejsou tam eskalátory (u McD a Subway).

OK
Uživatelský avatar
By Pavel
#118578
No triko si může zacálovat každej sám, za předpokladu:
a) byl by o ně zájem
b) byl by někdo kdo je navrhne a nechá vyrobit a vybere od lidí ty prachy (not me this time)
c) zájemci by se shodli na tom, co na trika chtějí (jestli VACC-CZ, nebo runway4you, nebo třeba jen re-edici těch předchozích vacccz ke kterým grafiku máme...) popřípadě jestli chtějí trika, čepice, hrnečky, nebo co dalšího :D

Ta Runway4you trika z akce ve Vratislavicích byla sponzorovaná, ale předchozí klasická VACC-CZ jsme si platili každý sám a vyšlo to do 200Kč na triko (tuším že ta obyč byla 130, ta lepší něco víc). Tenkrát jsem ty prachy řešil já, a s ohledem na počet lidí to bylo cca 14 tisíc.

PB
#118581
Tak me napada, neudelame na webu nekde na zacatku jakysi odkaz na "English corner", ve kterem bude par slov anglicky, pokud uz na tu sajtu nekdo non-Czech zavita? Nevim tedy, jake jsou statistiky neceske navstevnosti, ale mozna by to pomohlo zorientovat se zahranicnim/nahodnym elementum... dal bych to jeste nad Kdy a kde nebo uplne nahoru do nektereho rohu - aspon vlajecku a za odkazem nejaky nevelky text (asi neni treba prekladat kompletni stranku).

Jinak k EN diskuzi, ktera tady probehla - anglicky mluvici bych urcite vital. Zakladni info by meli dat uvadeci (vsichni by meli byt aspon trochu EN capable). Ti by pak meli byt bud presmerovavat zajemce ke konkretnim stankum, kde se jim nekdo muze naplno venovat - nebo presmerovavat primo na staff, pokud bude available. Teoreticky by mohly nektere prednasky bezet v mensim ciste v EN, pokud toho jsme schopni a ty pak mohou bezet klidne paralelne k jinym probihajicim prednaskam... coz by ale chtelo uz udelat program a formalne to zajistit, coz je otazka, jestli to stoji za to, resp., ze to ma vyznam...

Rada
Uživatelský avatar
By Pavel
#118582
Statistika jazykového rozdělení návštěvníků webu v příloze... Jako původne ve Vratislavicích jsme měli celou stránku českoanglicky, ale nebylo reálné jí celou udržovat. Možná by tam něco anglicky být mohlo, když někdo napíše text tak to tam klidně hodit můžeme (jako odkaz na samostatnou ministránku)...

PB
Přílohy
languages.PNG
languages.PNG (19.05 KiB) Zobrazeno 3385 x
Uživatelský avatar
By Pavel
#118621
Tak letáky mám u sebe, vypadají pěkně. Zítra předám něco O. Kurcovi, dále až si domailuju s A. Matušíkem tak něco k němu, sám rozdistribuuji v NTK a ČVUT. Nějaké další nápady na umístění? Kdo by něco měl, nechť dá buď tip a já to tam hodim, nebo mu letáky pošlu/předám.

Petr Benda nějaké chce, nebo si vytisknul ten z webu? Jediný rozdíl je v kvalitě, tohle je matný křídový papír a vypadá to fakt hezky...

PB
Uživatelský avatar
By Pavel
#118624
Michale: ok, to je dobrý nápad. Máš tam nějaký kontakt, nebo bys zkusil někam napsat s žádostí?

Matyáši: jasně, dej vědět kdy se ti to bude hodit, já se s tím můžu u vás před školou stavit každý den buď ráno v 8 nebo odpoledne okolo třetí, nebo můžeš kdykoliv během dne popojet pár zastávek a vyzvednout si je před vrátnicí na TWR (zastávka Terminál 2, 6 minut autobusem od vaší školy).

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 11 pro 2014, 21:19, celkem upraveno 1 x.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19