Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Araneus
#118465
Obrázek


Všem pilotům se oznamuje, že ve středu 10. prosince 2014 ve 20:00 místního času se uskuteční GND zkouška našeho kolegy Dana Tůmy.

Potřebujeme co nejhustší provoz v Praze. Přileťte prosím všichni, kdo budete moci.
By Araneus
#118477
Nene, sloty jsou jen na vyšších zkouškách. Tady je žádoucí cokoli, co udělá provoz na zemi. Klidně pokud někdo nemá moc času, ale chtěl by ke zkoušce přispět svojí účastí, tak stačí bohatě jeden IFR okruh kolem letiště nebo hop z/do LKKV, LKVO, LKKB. A naopak předpokládám, že na této zkoušce jsou žádoucí i vrtule, VFR lety (pokud počasí dovolí) apod.
By Araneus
#118551
Připomínám, že tuto středu se bude konat GND zkouška Dana Tůmy. Bohužel tento den jsou v Evropě kromě VACC Austria Weekly ještě minimálně 3 další eventy, takže moc nepočítám s tím, že někdo ze zahraničí přiletí. Prosím, kdo budete mít chvilku času, doleťte, ať má Dan provoz. Dík.
Uživatelský avatar
By dubajss
#118590





DT PASSED!

Na druhý pokus. Rok a kousek ve výcviku v něm přece jen zanechal nějakou stopu :) Tudíž tímto pokračuje ve výcviku na TWR. Osobně jsem zvědav, kdy se s DT uvidím u další, už ostřejší zkoušky...kde bude i TEORIE!! Hodně teorie! Multitasking! Těš se DT  ;D

Gratuluji!




Uživatelský avatar
By Pavel
#118592
Gratulace, GND nakliknuta, upozorňuji že s ohledem na VATSIM GRP platí jen na LKPR_GND, nikoliv na LKTB_GND. Díky JD za zkoušku a snad DT TWR dříve než za další rok...

PB
#118595
I když to nevypadalo, že nás JK z LKPR do LKLB doveze včas, především kvůli dopravní situaci v Praze, a že tvoji zkoušku stihneme, tak jsem to stihl, viděl, vyzkoušel a můžu pogratulovat kolego ;)
Uživatelský avatar
By POndrej
#118603
Také se připojuji ke gratulacím.

Jen pro zajímavost, včera mi L-39 od Lotusu zahrála pěknou písničku. Selhalo mi vyhřívání pitotky, takže rychlost jsem pouze odhadoval a na finále mi začalo vysazovat řízení takovým způsobem, že jsem měl co dělat to udržet v ose dráhy a po dosednutí a následném brzdění to začalo tahat doprava tak, že Albík sjel zcela nekontrolovatelně z rwy24 do trávy a zastavil se čumákem těsně u plotu. Doteď nevím, co to bylo. Ale já na to přijdu. ;-)