VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By vojav
[quote="anhista"][quote="vojav"]Už ne ... CAVOK pryč... Takže jak se to říká ? "Wetujeme " ? :D[/quote]
ad 1) Nějak moc světla ne? :D
ad 2) Já ti nevím ale mě tohle pořád jako CAVOK připadá.[/quote]

A BUDE HŮŘ ! :D
By marenadl3
[quote="anhista"][quote="vojav"]Už ne ... CAVOK pryč... Takže jak se to říká ? "Wetujeme " ? :D[/quote]

To jde - déšť bez mraků? :)
Nevidíš mraky na obloze?
CAVOK = Clouds and Visibility OK
By Datum13
[quote="marenadl3"][quote="anhista"][quote="vojav"]Už ne ... CAVOK pryč... Takže jak se to říká ? "Wetujeme " ? :D[/quote]

To jde - déšť bez mraků? :)
Nevidíš mraky na obloze?
CAVOK = Clouds and Visibility OK[/quote]

sem nevedel ze v tak pozdni hodinu je jeste v Praze tolik svetla:D
By George_L
[quote="Datum13"]

sem nevedel ze v tak pozdni hodinu je jeste v Praze tolik svetla:D[/quote]

Zapomínáte, že se o víkendu přešlo na letní čas ;)
By vojav
[quote="George_L"][quote="Datum13"]

sem nevedel ze v tak pozdni hodinu je jeste v Praze tolik svetla:D[/quote]

Zapomínáte, že se o víkendu přešlo na letní čas ;)[/quote]

No, stejně jsem měl nastaven den ;)
By Schindler
Večer online ve složení TWR a APP, tak si přileťte užít Pavla, dokud nám neodletí do teplých krajin :)
By CSA075
Přeji pěkný den,

takže dnešní středeční večer opět ve složení TWR, APP a CTR s dohledem , takže ho bude dobré trochu na oblasti potrápit :D
By Schindler
Dnes večer bude probíhat trénink na LKPR_GND - je potřeba jak IFR, tak VFR - čím více pohybů na zemi, tím více. Dále budeme online na pozicích LKPR_TWR a LKPR_APP.
By Datum13
LKPR v plnem slozeni LKAA_CTR, LKPR_APP, LKPR_TWR, LKPR_GND online, radi vas uvidime ;)
By Schindler
Dnes další vycvikový den na pozici LKPR_GND. Dále se určitě objeví moje maličkost na APP a možná i PKho \"malickost\" na TWR. Tak pojďte létat! :)
By Datum13
prijdte potrenovat circle to land na zitrejsi vecer, ja jsi dnes uz nekolik kolecek dal a musim uznat ze to neni az zas tak jednoduche ;)
By Datum13
LKPR zase v plnem slozeni LKAA_CTR, LKPR_APP, LKPR_TWR, LKPR_GND online, tak na co cekate :)
By Schindler
Je 3:25 místního času, LKPR_APP a LKAA_CTR jsou online, kromě ENVA_TWR jediní online v Evropě a provoz dělal jen cizinec? To spíte nebo co? Vstávat a lítat! :)
By Araneus
Tak jako v pět hodin ráno vstanu, chci lítat a nikdo není online. To spíte, pánové, nebo co? Vstávat a řídit !!!
By Schindler
[quote="Araneus"]Tak jako v pět hodin ráno vstanu, chci lítat a nikdo není online. To spíte, pánové, nebo co? Vstávat a řídit !!![/quote]

No jo no, když ona to oblast zabalila a co já tam chudáček malej osamocenej :( ... Stejně si šla přednášet, tak si nestěžuj :D
By Schindler
Dnes opět tréninkový večer našeho kolegy na Ruzyně Ground. Ruzyně Věž už je online a Praha Radar se objeví před osmou hodinou společně se studentem ... Počasí jsem prověřil a nic moc :-( ... Ale zase pěkná panoramata, hlavně když prolétáte mraky okolo FL100 :-)
By Datum13
Vážení kolegové a kamarádi piloti.

Z důvodů mého výcviku na pozici GND bude dnes/zítra LKPR_GND, LKPR_APP a možná se přidá i LKPR_TWR/LKAA_CTR online od 20:00 LOC.

Rád uvítám každého pilota a to jak IFR tak i VFR, Česká/Anglická komunikace. Na nic nečekejte a přijďte mě potrápit. ;-)
Budeme se na vás těšit.
By JKol
Dnes opět trénink našeho GrouND studenta, vítány jak lety IFR,VFR,ČJ,AJ, chyby v plánkách a pokud možno co nejvíce pohybů na zemi.
By vojav
Děkuju za řízení... hlavně děkuju Kubovi, že musel koukat na padající 727 :D
By Datum13
[quote="Araneus"]Díky všem pilotům za včerejší parádní provoz.[/quote]

Take se pridavan k Petre, Diky vsem pilotum taktez i za dnesni vecer
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 60