Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
#109466
Ad model - nepůjde to nijak upravit, můžeš to ve FS9 zkusit a porovnat, co funguje a co nefunguje. Jestli ti jde o letiště, tak spíš je lepší cesta mít FSX s letadlem a do ní se snažit narvat ty scenérky, často se to povede, tudy bych být tebou šel.

Autor není spolužák, ale soused z koleje, tudíž se s ním uvidím nejdřív v říjnu... popř můžu pozvat na nějakej simbeer v PRG, kdybyste, armádo, dorazili :)

PB
#109468
[quote="Pavel"]Ad model - nepůjde to nijak upravit, můžeš to ve FS9 zkusit a porovnat, co funguje a co nefunguje. Jestli ti jde o letiště, tak spíš je lepší cesta mít FSX s letadlem a do ní se snažit narvat ty scenérky, často se to povede, tudy bych být tebou šel.[/quote]

MF (model pro X) to ani nespustí. Jo, jde o letiska. Já na tu xku stejně budu muset přesedlat. :) Pokud X umí schroustat letiště z FS9, je to sluníčkoví.

[quote="Pavel"]Autor není spolužák, ale soused z koleje, tudíž se s ním uvidím nejdřív v říjnu... popř můžu pozvat na nějakej simbeer v PRG, kdybyste, armádo, dorazili :)[/quote]

Soused z kolejí je spolužák, což? Asi taky chodí na ČVUT (?). ...no, to je drobnej detail. Když budou kluci souhlasit, zkusili bychom mu napsat.
#114123
IVAO.CZ - v sekci SPECOPS zalozka Stahnete si, MILITARY AIP. Po stahnuti slozka AD a v ni AD-2-cv.pdf, strana 27.
Kdyz jsem zkousel okruh z rwy 31, z moji logiky mi vyslo, ze s Albatrosem je lepsi severni (pravy) okruh a z rwy 13 levy. Mimo mesta a hezky to vychazi i mimo vesnice.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14