VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Condro, pokud neznas souvyslosti, tak si svoje BOZE odpust, tady na to neni nikdo zvedavy!
Matyasi, nejsem pres CSAV+ expert, ale vypada to, ze si mel jako svou lokaci pred prvnim letem nastaveno LTAI, nevim jak se stalo.

Napis, prosim, mail na pireps@csavirtual.cz s cislem pirepu a transakce.

Priste res konkretni veci/problemy pres mail. Do fora obecne dotazy. :)
[quote="rc_czech"]souvyslosti[/quote]
Tohle doporučuju! :D.

BTW: Já jsem kdysi měl účet u ČSAV a po zajetí nového systému jsem si ho nechal smazat a létal na nový. Starý účet mi skončil v LKMT, já v novém začal na LKPR a první položka v ČSAV+ je JS LKMT - LKPR. Proto mne tato souvislost napadla...

Romane a nemáš krámy? Vzhledem k tvému výštěku....

OK
Ubohý... Mazat příspěvky, které jsou bez sprostých slov a bez urážek.. Respektive méně urážející, než tady Michala... Moderujete si to, jak se Vám zalíbí.. Proč si myslím, že ta tím je pan Silinek?

OK
Toto téma se má věnovat podnětům k vylepšení ČSAv a troubleshootingu. Když už nějaké příspěvky mimo toto téma, tak ať jsou alespoň vtipné a ne urážlivé. Místo toho, aby se tu vedla rozumná diskuze, tak se tu vyřizují osobní spory. Takovéto příspěvky mohou vrhnou špatné světlo na naše aerolinie i na virtuální létání obecně. Proto se toho prosim vyvarujte a řešte si osobní spory někde mezi sebou, kde to ostatní nevidí. My tady jedeme za společnou věc a snažíme se vše podchycovat a vylepšovat. Pokud chcete vytvářet spory a navzájem se urážet, tak se přihlašte třeba ke skinheads, ale tady rozhodně na to není vhodné prostředí.
Ad. Já nic nesmazal- držím se filozofie Pavla Svobody, který říkal, že příspěvky se nemažou, jelikož panuje svoboda slova. Pokud tedy příspěvek neporušuje zákon, či to není spam a vir.
Přání směrem ke staffu: Poleťme letos Tour do Brazílie! Momentálně to tu objevuju a jsem jak Alenka v říši divů - megatuna free scenérek a některé (zejm. SBSV, SBSP, SBBR) jsou skutečně masivní! SBSP má po rozbalení 585MB a pokles FPS jsem nezaznamenal žádný. V SBBR by měl být i TWY most přes dálnici, což jsem u free scenérky zatím neviděl.
Poznámka: Win7 64b, FSX.

EDIT: Pokud by se to vzhledem k zaplnění diářů nehodilo letos, tak chci připomenout, že v Riu je každoročně v únoru/březnu karneval a Brazilci na to rovněž každoročně pořádají event. Příští karneval začíná 1. března 2014.
No tak samozřejmě že fakultativní výlety by to zpestřily (třeba moc pěkná letiště SKBO a zejm. SLLP kde je na MTOW výzva se jenom rozjet :D ). Navíc do přesunů tam či zpět lze zahrnout karibské perly typu TNCM, TAPA či TBPB (poslední letiště je celkem nezajímavé, ale krásnou FSX scenérkou oplývající), máme z toho Tour jako řemen. Já jsem ale chtěl dát jasně najevo, kde vidím těžiště navrhované akce.
[quote="roadmonster"]Do Ruska se můžeš podívat v rámci běžného pracovního dne u ČSA - do Brazílie těžko. Teda alespoň takhle já chápu smysl akcí typu USA Tour.[/quote]
No to teď do ÚESÁ taky můžeš: LKPR-EDDF-KJFK a tam si můžeš vesele poletovat podle letového řádu ČSAv :)
Takto, mozna je skoda ze utajeni je v CSAV jiz delsi dobu rozplanovan USA Tour 2013, viz http://www.csavirtual.cz/XML/TourPlanner.php. Soucasti jsou i nejaka pekna letiste ve stredni Americe. Urcite to muzeme (hlavne Radomir) zvazit, jestli se vyplati delat napriklad odbocku, kolik pilotu by letelo apod. Me treba laka spis ta severni, byt scenerky jsou tam spis placene. Smysl akci \"tour\" je samozrejme krome podivani se hlavne vyuka a poletani s prateli.
[quote="roadmonster"]Na můj vkus se to na Brazílii pořád dívá moc zdaleka... ale chápu - jsem exot, tak si to tu budu muset užít sám :P[/quote]
Tak se dohodneme a vezmeme to někdy spolu ať tam nelítáš sám ;)
Tak přileť ;) Momentálně parkuju ve SCEL, hodlám se ještě podívat dolů na scenérku Punta Arenas a pak se větší či menší rychlostí vydám na cestu z5, abych byl na RTH doma.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak to bude teď s novými chartery Czech Holidays. Budou nějaké podstatné změny od minulého roku nebo to zůstane podobné ? Chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možné otevřít i destinace jako Kanáry či Kapverdy. Nebo cokoli jiného než Egypt Turecko a Tunis ;) :D .
[quote="Petr0007"]Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak to bude teď s novými chartery Czech Holidays. Budou nějaké podstatné změny od minulého roku nebo to zůstane podobné ? Chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možné otevřít i destinace jako Kanáry či Kapverdy. Nebo cokoli jiného než Egypt Turecko a Tunis ;) :D .[/quote]
No já bych se spíš ptal jestli nějaké vůbec budou, když nám HCC zkrachovalo
[quote="JKol"]No já bych se spíš ptal jestli nějaké vůbec budou, když nám HCC zkrachovalo[/quote]
Nezkrachovalo, bylo nuceno pozastavit provoz charterových letů :)
Jejich letadla to budou lítat i s posadkama, ale pro TVS. Jelikož se tyto destinace našimi piloty hojně nalétávají, tak to prodloužíme.
Kanáry a Kapverdy není problém si přes On Demand zaplatit a zaletět...zatím jsi první kdo by tyto linky chtěl zařadit, takže k tomu zatim není důvod.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 37