VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Datum13
Gratulace z Danska Petre, doufam ze jse toho SFO take v dohledne dobe dockam, letat,letat,letat
ted aby me prestalo zlobit FSX a moc jse nestavalo ze mi spadne tesne pred drahou jako tomu bylo 3 krat za posledni dva dny ;(
By JKol
Gratuluji a bylo to docela zajímavé, během dvaceti sekund vymyslet téma, kterým zaplácnu frekvenci na půl minuty [rejp] Nakonec jsem si vzpomněl na JM a tak jsem povídal o opilém cestujícím :D [/rejp]
By Datum13
[quote="JKol"]Gratuluji a bylo to docela zajímavé, během dvaceti sekund vymyslet téma, kterým zaplácnu frekvenci na půl minuty [rejp] Nakonec jsem si vzpomněl na JM a tak jsem povídal o opilém cestujícím :D [/rejp][/quote]

no tak proto ten kec o tom opilci, ja uz jse chtel zeptat co to tam mas za cestujici:D
nevedel jsem ze to byla zkouska
By OK976
[quote="JKol"]Gratuluji a bylo to docela zajímavé, během dvaceti sekund vymyslet téma, kterým zaplácnu frekvenci na půl minuty [rejp] Nakonec jsem si vzpomněl na JM a tak jsem povídal o opilém cestujícím :D [/rejp][/quote]

hehehe :D
By SenorAmigo
17.3. se uskutečnily zkoušky na CPT. Gratulujeme novým kapitánům Radomíru Jedličkovi CSA861 a Jakubovi Kolářovi CSA544.
Jejich výkon si tuto hodnost zasluhuje. Radek si poradil s dekompresí a následným neuhasiteným požárem motoru, který se rychle šířil. Jakub si vedl také vcelku bravůrně, ale ještě nám to musí stvrdit dostudováním některých teoretických částí :).
Nechť, to lítá po celém světě, pánové.
By Snohakrij
Gratuluji a hodně majlí ve vzduchu v co nejmenším počtu \"may-day\" situací :)
By firlet
Děkuji všem za gratulace, ale hlavně velmi děkuji všem trpělivým instruktorům, zejména Filipovi, kteří mně naučili to, co umím a vím, že je stále co zlepšovat :-) Uvidíme se ve vzduchu .....
By Datum13
Tak jsem se take konečně dočkal povýšeni na SFO;)
Rad bych poděkoval svému INS Romanovi S. za jeho trpělivost a zkušenosti.
Uz se těším na první let do zahraničí:)
By CSA667
[quote="Datum13"]Tak jsem se take konečně dočkal povýšeni na SFO;)
Rad bych poděkoval svému INS Romanovi S. za jeho trpělivost a zkušenosti.
Uz se těším na první let do zahraničí:)[/quote]
Gratulace. ;)
By SenorAmigo
Gratulace. Tak hlavně furt zkoušet nové věci a trénovat. V případě nejastností se ptát. Ať to má pořádný progres :)...
By JKol
Gratuluji CSA1025 Liborovi Jandovi k úspěšnému složení teoretické i praktické zkoušky na hodnost SFO. Ještě jednou gratulace a ať to lítá!
By JKol
Dnes do řad "čtyřfrčkových" pilotů přibyl další pilot, je jím cpt. Marek Sobaniec, který při dnešní zkoušce prokázal znalosti hodné kapitána a také že jeho cestující budou v bezpečí v nouzové situaci při náročném přiblížení.
Gratulace, ať to lítá po celém světě!
By Snohakrij
Gratuluji a přeji mnoho šťastných hodin ve vzduchu i za radarem! :)
Naposledy upravil(a) Snohakrij dne 04 srp 2014, 21:49, celkem upraveno 1 x.
By Jakub Jiřička
Ahoj, jen malé upozornění. Dneska jsem si obnovoval FO test a zjistil jsem že není úplně aktuální, například otázka: kdy by měl pilot přepnout do modu C a nebo jaký je kurz/frekvence ILS24. Asi tam toho bude víc, nevím. Letu zdar. :D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16