[quote="Radizz"]Ondro
(ale samozřejmě i ostatní, které by to zajímalo), možná nesu sovy do Atén, ale od stejného tvůrce, od něhož lítáme efku, je už venku i MF. Je to (bohužel) jen pro FSX (kterou nevlastním, proto taky bohužel), ale obrázky a videa vypadají perfektně. S MF už by se asi dalo skutečně reálně létat i mimo náš FIR. Blíž jsem to nezkoumal, ale už by to mělo mít VOR přijímač, takže metodou VOR-VOR bychom snad někam doletěli a v případě sračkoidního počasí bychom možná dali i ILS (jestli se nemýlím, ta původní verze MF už měla i základního autopajlota, který držel výšku a směr, jestli to má ten model, to nevím).
Jestli rozchodíš a bude se Ti chtít, mrkni na to. Já až budu mít čas tak si FSX budu muset koupit, protože toto mě fakt láká - vypadá to moc dobře.
Link:
http://migsim.ic.cz/emefka.html
P.S.
Chtělo by to ještě nějak vyladit to cca Hamaschi, abychom se viděli reálněji. Z mé strany furt není dost času.

[/quote]
MFku jsem teď nainstaloval,protože jsem si dopřál pořízení FSX. Stejně tak se přeškoluju na úžasnou L-39 od LotusSimu.
Původně jsem myslel že bude vybavena RBSN, ale sběžným pohledem jsem o něj nikde nezavadil a čas mi ani neumožnil ji ještě blíže prozkoumat.
Takže ano posílím to o modernější MIG. Momentálně jsem v Holandsku, v pondělí přilétám do Brna, v týdnu už avbl. pro létání.