VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
By MilanP
Ahojte,

upgradoval jsem Win 7 Home Premium na Win 8 Pro. V FS9 po tomto nefungují CH Product Pro Yoke a Pro Pedals, ačkoliv oba ve Win7 fungovaly. Ve správci zařízení jsou oba produkty zobrazené s tím, že pracují správně a mají poslední ovalače. FS9 je však vůbec nevidí a nejsou vůbec v nabídce Controls. Nevíte někdo čím to může být a jak z toho ven ?

Moc díky, mp
By MilanP
[quote="ASG29"]Předem se omlouvám, ale po rozhovoru se švagrem - programátorem, bych poradil jedno: odinstalovat W8...[/quote]

Nějaké racionální důvody, pominuli CH Product ? Jinak problém nemám, jsou to prakticky Win 7 s grafickou nástavbou Metro.
By Čondra
Vždcky jedny ze dvoi widlí stojí za hov*o

XP (dobrý) -> Vista (špatný) -> W7 (dobrý) -> W8 (logicky - špatný). A nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to \"připomíná\" OSX

OK
By MilanP
[quote="Čondra87"]Vždcky jedny ze dvoi widlí stojí za hov*o

XP (dobrý) -> Vista (špatný) -> W7 (dobrý) -> W8 (logicky - špatný). A nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to "připomíná" OSX

OK[/quote]

To jsou teda podložené argumenty :-D
By Čondra
[quote="MilanP"]To jsou teda podložené argumenty :-D[/quote]

To není argument, jen konstatování a souhlas s tím, že bych to odinstaloval :)

OK
By ASG29
Švagr, jako programátor, musí nyní vše \"dostat\" i do W8. Proto je nainstaloval. A prý když v nich začal dělat, málem ho popadl amok. Shrnul to takhle: pro tablety nebo notebooky s dotykovým displayem jsou dobré. Pro vývojáře, správce sítí a pod. jde o černou můru. Jen se rozumně vypořádat s tím dostat se k složkám a souborům, rozumně s nimi pracovat... Ony osmičky byly údajně také vyvinuty primárně pro \"mobilní stanice\". Samotná funkčnost asi bude stejná jako u W7, ale logika je krokem zpět (ale sám nevím, já bojuju se sedmičkama. Je to jen názor \"ajťáka\").
Ostatně nedávno v rádiu o tom mluvili. Prý se W8 nehodí pro firemní sítě, ale maximálně jako systém pro domácí PC.
By MilanP
No... :-D
Každopádně mě co by uživateli Win 8 radit odinstalovat systém, protože s tím mají potíže vývojáři, je trochu mimo mísu ne ? Engine je jako ve Win 7 + nějaké vylepšení, empiricky měřeno, tak Win 8 běží i svižněji než Win 7.

EDIT: Jo a nemyslím si, že Metro je nelogické a jen pro tablety, je to použitelné i s myší na desktopech.. Jde o zvyk, jako u všeho.
By ASG29
Proto jsem psal jako první omluvu... A myšlenkou bylo, že je možné, že se nezdařila instalace a další operace korektně.
Aha, já zapoměl na konec vložit tohle: ;) , :) Aby bylo vidět jak je to myšlené.
By MilanP
[quote="ASG29"]Proto jsem psal jako první omluvu... A myšlenkou bylo, že je možné, že se nezdařila instalace a další operace korektně.
Aha, já zapoměl na konec vložit tohle: ;) , :) Aby bylo vidět jak je to myšlené.[/quote]
Tak takhle to beru :-)