VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
[quote="George_L"]Jasná diskriminace větších letadel ;)[/quote]

Nikde není řečeno, že to musíš odletět všechno jedním letadlem ;-) A pokud vím B747 umí upouštět palivo ;-) a druhého pilota včetně celé crew nepotřebuješ. Nech odmontovat zbytečnosti jako je mikrovlnka v letadle, sedačky, winglety a jiné těžké nesmysle, to by bylo, abys to nedal ;-)

Petr
[quote="Pavel"]Vždyť jsi v Kuno už sedal, nemýlím li se :-) No stress...

PB[/quote]

To bylo snad ve Vodochodech, odnesla to tam akorát nějaká ta bouda, která byla blízko pojížděčky.

Jinak... já přistanu všude, akorát pak nebude na letišti místo pro ostatní ;)
Ahoj Rado,

to mi zní jako dobrý nápad. Jen musíme mít na paměti, aby se to dalo jednoduše vyhodnocovat. Ale asi bychom udělali nějaký jednoduchý xls, kde by si to hráči vyplnili sami. Tím si sami určili pořadí. My pak zkontrolujeme pár prvních, zda jsou v pořádku, zbytek dáme veřejně na web, a když tam někdo najde nesrovnalost, ozve se.

Na akci bych předal maximálně první tři ceny, ale vzhledem k závěrečnému chaosu bych to klidně nechal na pozdější vyhlášení.

Ještě mě napadla jedna věc. Až budeme mít letáky, co je rozeslat na jednotlivá letiště, či letecké školy?

Petr
Ahoj,
tomu rozumim, na druhe strane to chce zase trochu variabilitu, aby neskoncilo 20 lidi se stejnym skore. Ono na tech minutach se to asi vzdycky trochu rozhodi.
Pokud ta soutez slouzi primarne k tomu, aby byl v LKAA provoz, tak to neni kriticke, pokud chceme i neco jineho nez jen A320 a B737, tak to muze byt fajn...

Rada
Mě se tedy body za různá letadla nelíbí, myslím, že je lepší umět s jedním nebo pár letadly pořádně (a mít na ně dobré addony), než umět s hodně letadly doletět z letiště A do letiště B... Když se pak někdo z veřejnosti přijde podívat a na něco se zeptat, tak je dobré mu umět odpovědět... Navíc typ letadla se dá jednoduše zfalšovat, stačí ho dát do FPL a nastavit v FSInnu ;)
[quote="dan542"]... Navíc typ letadla se dá jednoduše zfalšovat, stačí ho dát do FPL a nastavit v FSInnu ;)[/quote]

Snad tu všichni hrajeme fér a pokud ne, tak dotyčné akorát bude dráždit špatné svědomí :-) Snad nemáme za potřebí podvádět.

Jinak pěkná soutěž, hned bych se účastnil :)
Pozor, existuje cca 50% šance, že to bude internationální akce. Dneska jsem mluvil s Victorem Rudlovem (vatrus member), se kterým se znám přes vatsim (znal se dobře s PS), a přišla řeč na real eventy - tak prý ať ho pozveme až budeme dělat zase LKKV akci. No, tak jsem mu napsal, že ho bude možná zajímat spíš akce Vratislavice a poslal jsem mu nějaké detaily mailem. No a ten človíček je pro to dost nadšenej, že podobné akce dělával s VAT-RUS v Moskvě (včetně státní televize apod), a že pokud mu práce a přítelkyně dovolí, tak přiletí do PRG a akce se zúčasntí jako pilot na místě. Tak doufám, že to nevadí, že jsem ho pozval. Prý dá vědět až bude mít nějaké detaily, ale jedno místo v autě z PRG bychom snad někde našli, a za tu zábavu to imho stojí.

Jinak asi to není nějakej šetřílek, prý není problém přiletět s BAW a v Liberci si objednat hotel na víkend, takže nemusíme řešit ubytování...

PB
Pánové, já sice chápu, že adminovat stránku na facebooku je dneska něco jako před 10ti lety být správcem chat místnosti na lidé.cz, ale já si stále myslím, že event by stačil. Lidi dnes ty stránky spíše ignorují... A do eventu se přidají ;).

OK
[quote="Čondra87"]Pánové, já sice chápu, že adminovat stránku na facebooku je dneska něco jako před 10ti lety být správcem chat místnosti na lidé.cz, ale já si stále myslím, že event by stačil. Lidi dnes ty stránky spíše ignorují... A do eventu se přidají ;).

OK[/quote]
Já už jsem adminem fan stránky FS2004 (PB ví) a nemám nejmenší problém předat komplet celou stránku do rukou BS...
[quote="JKol"]
Já už jsem adminem fan stránky FS2004 (PB ví) a nemám nejmenší problém předat komplet celou stránku do rukou BS...[/quote]

O tohle tu vůbec nejde. Mluvil jsem o tom, že další stránka je prostě zbytečnost...

Event stačí a lidi lajknou i VACC-CZ (což je podle mě lepší, než když lajknou jen jednorázovou akci)..

OK
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20