VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By Antonin Pochyly
Dobrý den, po suštění nového serveru VATSIM VACC-CZ se nemohu k VATSIM napojit přes FSInn. V FSInn mám dosud číslo serveru 212.67.73.150, změnilo se snad toto číslo? Mimo VATSIM využívám FSInn i k připojení k serveru RSTVAN, kde spojení funguje i nadále bez problémů. Děkuji za odpověď.
Dobry den,
migrace webovych aplikaci nijak nesouvisi s jakymkoli nastavenim pro pripojeni na VATSIM sit, byt novy web bezi na stejne siti jako nas cesky VATSIM server EUROPE-CE. Uvedena IP adresa je spravna. Zkuste vlozit misto IP adresy nazev europe-ce.vatsim.net
Zkuste se pripojit na stejny server bud z Squawk Boxu anebo z nejakeho ATC klienta (napr. Euroscope).
Nebo zkuste jiny server, alespon na zkousku.
Hlasi to nejakou konkretni chybu?

Rada
By Antonin Pochyly
Na název europe-ce.vatsim.net FSInnn nezaregoval, resp. spojení se nevydařilo, ale podařilo se přes 88.198.19.202 Europe-C2 a také přes 78.46.90.49 Europe-CW2. Nevyznám se v tom, je v tom nějaký rozdíl a mohu to tak nechat (mám to teď přes Europe-CW2)? Děkuji za radu a trpělivost.
By Pavel
Zdravím,
mělo by to být jedno, všechny servery jsou neustále vzájemně synchronizované. Možná na tyhle servery budete mít malinko horší ping než na náš CE, ale většinou to ani není poznat. Já také dost často řídím na jiném než CE serveru, když se mi tam nedaří připojit.

Ještě poprosím o doplnění skutečného jména do profilu ve fóru do kolonky Jméno, díky.

PB
By Pavel
Ono dnes to padá celé, seděl jsem asi 2 hoďky na oblasti a ATIS byl co 10 minut offline, piloti mizeli, atd... Takže problém není v našich přijímačích :)

PB