VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Baso
Tak napriklad, este nie som FO (instruktor nema moc casu), tak lietam \'len tak\' (vraj sa mi to potom zarata)..

Dal som si LKPR - LYPG

cestou z LYPG do LKPR mi zamrzol semik a nezaregistroval mi navrat do LKPR

poslal som PIREP a report a cakal som asi necely den a nic.

Tak som letel este raz LYPG - LKPR, na druhy den mi ale dosiel vypis -700 USD (CSAV+), tak som sa
pozrel a bez notifikacie pre mna som nedostal info o akceptovani PIREPu. Ked som planoval moj let, zaskrtol
som odlet z mojho miesta, co ukazovalo vtedy LYPG, tak som sa chcel vyhnut minusovej transakcii, preto
som to zaletel este raz.

Da sa toto nejako vyriesit ?

Dakujem

PS. Kedy je niekdo na LKPR online ? Stvrtky zrejme \'nefunguju\'...
[quote="Baso"]Kedy je niekdo na LKPR online ? Stvrtky zrejme \'nefunguju\'...[/quote]

Přes červenec a srpen tyto dny nejsou. Nová "sezóna" začíná s novým školním rokem. Už je vypsaný první COD (Czech Online Day) a pravidelné dny, kdy budeme online, budou taky brzy uvedeny.
Myslim, ze pokud k zadosti dodas i data, nebude problem to schvalit a pak zaradit.

Pro ukazku v jakem formatu :)
Kód: Vybrat vše
<id>734</id>
<name>Boeing 737-400</name>
<code>T/B734/F</code>
<icao>B734</icao>
<TAS>420</TAS>
<regs>OK-CGI</regs>
<flaps>UP,1,2,5,10,15,25,30,40</flaps>
<mtow>68050</mtow>
<mlw>56246</mlw>
<pitch_max>24</pitch_max>
<pitch_takeoff>11</pitch_takeoff>
<pitch_min>10</pitch_min>
<bank_limit>29</bank_limit>
<pax>162</pax>
Jenom se chci zeptat, koukal jsem na akce RTH a CTP, a proč jsem třeba byl u RTH jako ano, teď nevím, kolik procent. U CTP jsem měl zase 0 procent. A možná to má takto více lidí, není to načtení třeba z minulého roku? Díky :)
[quote="Schindler"]Jenom se chci zeptat, koukal jsem na akce RTH a CTP, a proč jsem třeba byl u RTH jako ano, teď nevím, kolik procent. U CTP jsem měl zase 0 procent. A možná to má takto více lidí, není to načtení třeba z minulého roku? Díky :)[/quote]

Ty procenta si nastavuješ sám, na kolik procent se této akce zúčastníš.
[quote="Tommy"]Ahoj, mám otázku, někdy u některejch letů nefunguje plánování paliva, u letu z Brna jsem si toho všiml :) Dík[/quote]
Planovani paliva nefunguje, pokud vam Flight Planner nezvaliduje trat (bez ohledu na to, ze je validni).
Ahoj Romane (pripadne nekdo ze stuffu CSAv),

mame nejake zpravy o pridani BAe 146 do flotily? Ty udaje jsem posilal uz asi pred 2 mesici :)

odmenou bych mohl poskytnout repaint na stranky CSAv.

diky za odpoved

dan

[quote="dan21"]Ahoj,

s (cca mesic starym) vydanim BAe 146 me napada, jestli je mozne pridat jej do nasi flotily... :)

dan[/quote]
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 37