VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Ahoj,
už si s těmi neustálými problémy přijdu trochu trapně, při takovéhle frekvenci mě jistě chápete :D Přijde mi ale, že na mě systém ČSAv trochu zapomíná s oceněními. Každý let vysílám přes ČSAv TV a ocenění ještě nepřišlo :( Letů jsem podnikl jako FO určitě přes 10 a za tu dobu se neobjevilo ani žádné jiné. Nevím, jaká jsou kritéria na ocenění za jemné přistání, ale třeba při posledním letu jsem měl při přistání rate -70 ft/min, což bych řekl, že neni tak špatný. Třeba to ještě nestačí, ale jde o ten hlavní problém, že se mnou asi ten systém nějak nepočítá :) Dokázal by mi někdo poradit?
[quote="oupa"]No a vám připadá ok, vyhlásit soutěž o frčku ex-post poté, co akce proběhla?[/quote]

soutez to urcite nebyla a ani jako cenu za soutez bych ji nechtel. Ale za splneni vypsanych mimoradnych letu..to je neco jineho.

Ale ocividne se ji nedockame, tak alespon diky za moznost podivat se na letiste, kam lita cely svet, vyjma CSA :-)

dan
By skurby
Dobrý den,
Chtěl bych upozornit že chybějí některé linky jako například OK0914 a OK0915 do Rostova na Donu. Také například do Nyznij Novgorod chybí a to nemluvím o Ufě. Konkrétně Rusko je dost osekané
Skurby: Nemáš pravdu, sám jsem do Ufy a Nižného Novgorodu letěl, Rostov na Donu tam je také.
Jen to nelítá každý den, takže musíš zatrhnout pole \"nebrat v úvahu dny v týdnu\".

A v poslední řadě doplnit skutečné jméno do profilu. :)
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 37