[quote="Vasek Machan"][quote="straks"][quote="Vasek Machan"]panejo.....nevíš jak se to nakonec vyřešilo?[/quote]
737 vzal podvozek na křídla a zdrhal? XD nevim ale je to 20min po tom co jsem odlítal do LZIB a ten 774 tam stál celou dobu s jÁTRem prakticky na TWY G takže jsem ho musel objet málem po trávě protože jsem z 20 jel J G A a jelikož TWY B/B1/H/Z je zavřená do 15 prosince pokud se nemýlím tak nebylo kudy jinudy... v užívání byla 24 ofc jak bylo napsáno ale dle ATISU bylo a je "LOW VISIBILITY PROCEDURES IN OPERATION + CATEGORY II AND III HOLDING POINTS IN USE" a i pokud ten tvs teda čekal tak rozhodně neholduje CAT II III H/P pokud jo tak mě opravte ale z toho obrázku mi totak přijde ja sem ten poslední kdo by mněl někoho kritizovat ale todle mi příjde jako docela elemntární věc zastavit na správném místě ^^[/quote]
mluvíme o těch dvou letadlech?jedno stojí na h/p rwy a druhý na h/p rwy... ?[/quote]
Mluvíme o LVP a ochraně směrového paprsku ILS při tomto. Více na
http://www.vacc-cz.org/pilotstudy -> Low Visibility Procedures Manual, v. 0.59. Date 24 JUN 09