VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Jak létat, navigovat, komunikovat? Toto je forum kde dostaneš odpověd.
[quote="Gruzic"]tak tady mám odpověď...[/quote]
Ahoj,
já myslím, že bereme vše, co ty na to Franto? :) Co by ještě bylo potřeba?
Tuhle jsem se taky bavili, že by to chtělo detail té žluté šišky, ve které drží světlo u pojezdovek.

Stěžejní je teď opravdu ten systém čar na Apronech. ;) (bohužel se tam teď nemám jak dostat a prý by to mělo na Middle Apronu být nějak nově...)
[quote="Radizz"]Pohledy seshora se hodí 100%!

Franta vždycky říká - bereme všechno :D

Ne vážně, především fotky Apronů - jedno kterých - a fotky zeshora se určitě budou hodit.
Můžem se nějak domluvit kam to dát nebo poslat ;)[/quote]
OK, tak mně napište kam to dát. Odjiždím na hory, tak buď to až za týden nebo hned.

[quote="george01"]mám i video ATRka, jak si to landuje-:)RWY28...řekl bych, že ve slušné vzdálenosti-
uz ho davam na youtube
tak pak dam odkaz-[/quote]
Jseš z Brna? Hodilo by se mi to video přistávajícího ATRka jako sviňa. Potřeboval bych to ovšem v dobré kvalitě. Takže jestli by ti to nevadilo, mohli bychom se něják domluvit??? díky moc
[quote="nomis"][quote="Radizz"]Pohledy seshora se hodí 100%!

Franta vždycky říká - bereme všechno :D

Ne vážně, především fotky Apronů - jedno kterých - a fotky zeshora se určitě budou hodit.
Můžem se nějak domluvit kam to dát nebo poslat ;)[/quote]
OK, tak mně napište kam to dát. Odjiždím na hory, tak buď to až za týden nebo hned.[/quote]
Jestli můžeš a budeš tak laskav, tak pošli nějak zapakované na mail rukan (at) post.cz.
Budu ti vděčný... ;)

Příjemný pobyt na horách.
[quote="george01"]Radizz:
sorry yo-:)
jo a málem bych zapomel. vlákno screenshots je vlastne jinde...-:)

regard´s[/quote]
V zásadě není potíž, rád se na ty fotečky podívám :)
Jen abysme jaksi dělili hrušky od jablek, tady by se nám to skutečně míchalo. ;)

[quote="george01"]od června tam nastupuji tak foto (new scenery) bude hafo-:)[/quote]
Kurnik - tak to budu mít na letišti dalšího známýho? :D

P. S.
Úplně jsem zazdil kolegu "roger"; i sem patří dík! ;)
[quote="Radizz"][quote="george01"]Radizz:
sorry yo-:)
jo a málem bych zapomel. vlákno screenshots je vlastne jinde...-:)

regard´s[/quote]
V zásadě není potíž, rád se na ty fotečky podívám :)
Jen abysme jaksi dělili hrušky od jablek, tady by se nám to skutečně míchalo. ;)

P. S.
Úplně jsem zazdil kolegu "roger"; i sem patří dík! ;)[/quote]
A můžu se zeptat co děláš na LKTB? Já tam lítám u Blueskyservisu ))), tak jsme se tak možná i někdy slyšeli...
[quote="george01"]Radizz:
oki douk
Radizz:
???ty delas na LKTB????
no na 99% to vypadá že jo, minimálně na měsíc-:)[/quote]
Rozhodně NE :)
Já na LKTB dělám maximálně doostření dalekohledu za plotem... ;)

Rudo, tak to jsem slyšel maximálně já tebe, a to pomocí scanneru :)

Pánové, já jsem zatím pouze student (a to momentálně ani ničeho spojeného s letectvím).
Takže zatím skutečně jen jako nadšenec, ale děkuji za důvěru ve mě kladenou... :)
Tak stránky nevím. Bluesky myslim ze tu kancelář úplně pustili. V nové nejsou určitě a ve staré mají možná jenom na dveřích ještě logo. Mají kancl vevnitř letiště, no jak bych to řekl, za těma dílnama nebo co to je za vstupem pro zaměstnance na pravé straně.