[quote="amalka"]Jakube, potvrď ještě jednou, že to s jinými (i addonovými (Wilco PIC)) letadly funguje v pořádku. Postav se na centerline na začátku dráhy, nalaď ILS a ověř, že symbol lokalizéru je přesně uprostřed.
To /278 je aktuální magnetický kurz dráhy (z AIRACu), to s lokalizérem nijak nesouvisí.[/quote]
Zatim jsem to zkousel jenom s cessnou a tam to bylo OK, dalsi letadla vyzkousim jakmile defragmentuju a vsechno nainstaluju (coz je zabava skoro na nekolik dni

), podle map je smer drahy 275, proto me napadla myslenka, jestli panely PMDG nefunguji tak, ze proste vezmou ze scenerky umisteni ILS a z nej si udelaji "vlastni" paprsek ve smeru co je v AIRACu a tam ho chytaji? To by pak docela sedelo, jenom nevim proc v mapach je 275 a v nejnovejsim AIRACu 278.
Nicmene jak jsem psal, jsem (a jeste chvili budu) ve fazi reinstalace, tak uvidime jestli to zafunguje, treba jsem mel jenom rozdrbanou fsx nejakym jinym addonem... K tomu mi prisel joy a vsechny volne chvile travim procitanim navodu na csav, tak s trochou odvahy se treba uz v nedeli uvidime na nebi ;-)