VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By SWR2831
[quote="Adam"]Ahoj!
Já s tím měl taky problém – s instalací FSInn a FSCopilot, nešlo to nainstalovat ani na FS9 ani na FSX (pořád to při instalaci házelo nějakou chybu), ale pomohlo mi toto: http://www.apollo3.com/download/download.php?id=44 (prográmek, který by chybu měl napravit). Pokud ani toto nepomůže, pak už nevím; možná registry. Každopádně to zkus. P.S. A jestliže máš FSX, doporučoval bych ti přejít místo Squawkboxu na FSInn. Napiš, jak jsi dopadl.[/quote]
Cau Adame ! je super ze pises. s tim programem jsem to skusil a nepomohlo to. jak jsem psal; nemohu prejit na FSInn,protoze nejdriv musim nainstalovat FSCopilot (ktery nejde nainstalovat) a pak teprv FSInn. takze to tak vypada ze proste behem ,(rekneme hodinoviho letu) budu muset odklikavat stofky priblblych erroru ve Squawkboxu,no. Ale je zajimavi, ze predevcirem jsem letel Basel-Praha (1Hod letu) a zacelou tu dobu jsem odklikl jen jeden jedinej error. Hned na to jsem letel na Ibizu a pak to zase zacalo. TOTALNI bombardovani. No des. V tom erroru se pise neco jako Microsoft Visual C ** 2005 pak C/microsoft games/ squawkbox/player ...atd. nechapu to. najnovejsi aktualizace mam pocitac mam taky dost dobrej, to vis sam. a proste stejne je tam naka zrada. ale jen kdyz jsem pripojenej...
By SWR2831
[quote="Snohakrij"]A Spouštíš tu instalaci jako správce ?[/quote]
To uz jsem delal a nefunguje to. to neni mozny ze vsichni litaj bez problemu a tenhle problem se tyka jen jedince...me!!
By Adam
…Počkej, píšeš, že ti nejde nainstalovat FSCopilot, a já bych teď radši vyřešil toho FSCopilota než Squawkbox – 1. máš FSX a podle mě je na něj lepší FSInn; 2. u FSInnu jsem se nikdy nesetkal (když jsem zkoušel FSX /+ FSInn/) s jakoukoli chybovou hláškou… Jestli jsi pro, můžeme vyřešit ten FSInn (resp. FSCopilot); co se SB týče, vážně nevím, ale určitě to už je na jiných fórech rozepsaný.
By SWR2831
[quote="Adam"]…Počkej, píšeš, že ti nejde nainstalovat FSCopilot, a já bych teď radši vyřešil toho FSCopilota než Squawkbox – 1. máš FSX a podle mě je na něj lepší FSInn; 2. u FSInnu jsem se nikdy nesetkal (když jsem zkoušel FSX /+ FSInn/) s jakoukoli chybovou hláškou… Jestli jsi pro, můžeme vyřešit ten FSInn (resp. FSCopilot); co se SB týče, vážně nevím, ale určitě to už je na jiných fórech rozepsaný.[/quote]
Jo klidne,muzeme.
By Adam
Dobrá. Tak tedy potřebuji vědět, co přesně ti FSCopilot při instalaci píše za chybu (nebo, prosím, upřesni „nejde nainstalovat“).
Zkus ještě jednou použít to, co jsem tu psal – ten prográmek („FSXfix“), a opravdu, jestliže máš Win. 7, musíš tu instalaci (FSCopilota
/i FSInnu/) spustit jako správce. Tohle je pro mne základ; pak se můžeme pustit dál…
Díky!
By oupa
Nechcete problém \"FSX + FSInn\" řešit v jiném vlákně než \"FS9 + Squawkbox\"?
By SWR2831
ok pokracuji v mistnosti FSInn problem.. Fscopilot a Fsinn spolu souvisi, takze ne ze nas pak zase pozenes.dik. Adame mas tam vzkaz.
By SWR2831
[quote="oupa"]Ono když se vlákno jmenuje SB4 + FS9, tak se předpokládá ze uživatel má FS9 :-)[/quote]
No ja jsem si taky rikal ze k FS9 se pouziva SB3. Ale hledal jsem SB4 indicie.