VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
Já naštěstí tento problém neřeším, ani nemám FSX... Ale řešili jsme to s jedním nováčkem u ČSAV. Nakonec se nám povedlo připojit se na Vatsim a pomocí tohoto prográmku nechat SB4 okno navrchu. Zvuky jsme zatím ale ještě neřešili, jelikož teď zase máme problém s připojením do multiplayeru, aby viděl okolní provoz...
Jinak přesně nevím co Ti nefunguje, nám to normálně okno SB4 \"On the top\" drželo, stejně tak i chatové okno SB4... Jeho konfigurace je stejná jako Tvoje (Win7+FSX+SB4 nepropojen s FSX..).
Ahoj, koukám, že nejsem sám, kdo má problém s instalací SB4.
Podotýkám, že na jednom simu již jej bez problému používám:)
Teď jsem se rozhodl ještě rozjet Cessnu 172. Mám legální nové nikdy nepoužité FSX, volnou verzi FSUIPC. Když SB (stažený z ofi. stránky SB) instaluji, vůbec se mne neptá na verzi FS, poté se nezobrazí v addonech a když jej spustím přímo z programů, není schopen najít žádný server a ani se neobjeví hlášky o spuštění modulů viz. Wiki bod 8.
Jsem si jist, že problém je opět mezi židlí a klávesnicí, první SB jsem si neinstaloval sám.
Instaluji jako admin.
Nejprve jsem spustil sb4 bez FSX. Vše proběhlo normálně, SB se přihlásilo on-line.Pak jsem spustil FSX, přihlásil se na letiště, přes menu jsem spustil normálně SB4. Okno se otevřelo v simu , používám Win8 a nečiní to žádné potíže, navíc nejsem žádný odborník na PC, většinou hokus pokus.
Děkuji moc Bedřichu. A zkoušel jsi jít dál? Odkázal jsi mne na stránku, o které píšu dva příspěvky níže, že mi nefunguje (různé počítače, prohlížeče, IP adresy poslední pokus teď ráno ) :( :( (tam mne totiž navede každý  odkaz na SB4)
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (51.62 KiB) Zobrazeno 3670 x
Naposledy upravil(a) Macek dne 26 črc 2014, 07:28, celkem upraveno 1 x.
[quote="Martin Machura"]
Děkuji moc Bedřichu. A zkoušel jsi jít dál? Odkázal jsi mne na stránku, o které píšu dva příspěvky níže, že mi nefunguje (různé počítače, prohlížeče, IP adresy poslední pokus teď ráno ) :( :( (tam mne totiž navede každý  odkaz na SB4)
[/quote]

Na SB4 se vykašli... Jdi do FSInn... A pokud ti to připadá složitý je tu ještě VPilot :)