- 27 led 2012, 19:06
Jak tady psal Aleš, tak jsem měl, mám a asi mít budu problém s instalací SB4. Když jsem ještě létal na FS9 + SB3, tak tam problém s instalací nebyl. Pokud jsem si nainstaloval FSX na ten samí počítač a chtěl jsem tam nainstalovat SB4, tak jsem měl smůlu. Při klasické instalaci SB4 na jeden počítač, to nahlásí chybu: \"An error occurred, while trying to modify flight simulator x configuration files.\" Zkoušel jsem to i na mém novém počítači a je to úplně stejné. Na dalším počítači, kde jsem to jen mohl otestovat, to zase funguje.
---
Ve svém čistě nainstalovaném počítači jsem nainstaloval FSX + SP2 a zazálohoval jsem si to. Na počítači u mámy jsem nainstaloval FSX + SP2 a poté jsem si tam nainstaloval i Squawkbox 4. Kompletní instalaci FSX + SB4 se stejnou cestou jsem nakopíroval a přepsal ve svém PC. Z počítače od mámy jsem taky zkopírova všechny registry, které jsem našel a načetl do mého PC. Z \"Application data\" (Roaming, Local) soubory FSX a všechno jsem nahrál do mého PC. Stejně to nepomohlo a SB4 nejde nainstalovat.