VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Obrázek

Czech Airlines Virtual zvou vsechny piloty na spolecny let do Amsterodamu.

Nainstalujte si novou scenerku Ostravy (vice zde) a zalette si na Valentyna do Amsterdamu.

Odlita se tuto nedeli ve 20:00loc z Ostravy.

Letu se muzou zucastni i piloti CSAv s hodnosti FO *) - pro blizsi informace kontaktujte sveho instruktora.

*) Piloti s hodnosti FO v povysovaci procedure na pozici SFO
Ja doufam, ze se mi do nedele podari vypublikovat revidovane LKMT PLT SOPs.

Prace uz je hotova, ridici ji pripominkovli, pripominky byly zapracovany... Ceka se na vyjadreni odborneho konzultanta (realneho ridiciho primo z Ostravy). Doufam, teda ze se to do nedele vsechno stihne.
[quote="kopcimek"]Výborný pane! :) Ale že zrovna ta Třebová...Já radši Holešov. To už si ale přeplánuju sám individuálně :D[/quote]
Ja taky, ale tohle bylo v vROUTE, nejaka kratsi by byla mozna i pres Polsko, (popravde se mi to nechtelo preplanovavat, resp. v tu chvili jsem na to nemel cas (a tahle je courtesy of EuroFPL) ale v ramci CODu preferuju let pres LKAA a v ramci vycviku PB na _CTR preferuju jedno trat pro vsechny a posledni odlita, ten co bude chtit nejvys :D
Takže pánové je rozhodnuto...letím s Vámi :) Jako CSA722P CTOT 20:05LOC stání C7, pokud dovolíte :)
Letim na Aerosofťáckou scenérku (2007?). Nějaký ideje, kam by nás mohli nacpat v tom EHAMu? Jediný na co se netěšim je to pojíždění tam u nich :D

EDIT: Route použiju HLV W32 BODAL UL726 ELMEK UL602 RKN