VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Ve středu večer se uskuteční praktická zkouška na pozici LKPR_APP (Senior Student S3 rating) v podání Radka Rubana.

RR jistě v pražském TMA uvítá vše co lítá, třeba takový balon, neohlášený kluzák, záměrně špatný readback... atp. :)

Takže přijdťe polétat a trochu RR potrápit.

Obrázek

Místo činu : TMA LKPR
Kdy : Středa, 24.11.2010 od 20hodin local
To zas bude... :)

Úplně vidím, jak Machalovi hoří pět ze čtyř motorů při převozu slona z berlínské ZOO, slon přitom stojí na bedýnkách nevybuchlé munice převážené z NDR, na palubě je k tomu 500 osob z toho 5 prvorodiček a letadlo dotankovalo za letu zhruba nad Mělníkem, je tedy po špunty plné paliva... :)
[quote="Radizz"]To zas bude... :)

Úplně vidím, jak Machalovi hoří pět ze čtyř motorů při převozu slona z berlínské ZOO, slon přitom stojí na bedýnkách nevybuchlé munice převážené z NDR, na palubě je k tomu 500 osob z toho 5 prvorodiček a letadlo dotankovalo za letu zhruba nad Mělníkem, je tedy po špunty plné paliva... :)[/quote]
v MD82 s analogovým kokpitem, zamrzlým motorem a nefunkční elektrikou
Je naplánován nějaký scénář který RR nejlépe prověří? - Myslím (kromě x emergency a podobných) přílet co největšího počtu letadel ze všemožných směrů v jednom okamžiku. Nebo se tomu nechá volný průběh? Já jen jestli se mám nějak přizpůsobit - odlet/přílet, čas,...
Hele, buď v pohodě - já jsem se taky zajímal, jak Radka prověřit... a nakonec se mi to povedlo nechtěně tím, že jsem vlastní přílet slušně zmrvil - jo takhle to holt dopadá, když tu člověk řeší jiný věci, myslí si, jak Ruzyni křížem krážem zná... a FMC mu mezitím začne točit do ILSu :D