VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Hi Pilots!

Obrázek

You prefer flying legs, like a real pilot, or just enjoy the landscape as a VFR pilot? You can do so on 07th November in Munich! We kindly invite you to our 11to11 – Event! The airport will be staffed all 12 hours long, so you can look forward to good ATC coverage! Additionally the Mega Airport München was released, so enjoy flying with the new scenery. For anybody, who is using freeware sceneries, those are also uptodate!

We look forward to your visit in Munich!

Just the facts:
Where: Munich – EDDM
Wann: 07 November 11-23lcl (10-22UTC)
Charts und Sceneries: Charts & Sceneries
Routes: VATroute

Many happy landings!
[quote="Jindra"]No já letim, odlet LKPR sobot 18:00Z (19 LOC). Kdo se přidá?[/quote]
sobot?
já myslel 7.11. je neděl, pokud mám pravdu a vyjde mi to dal bych to od 19. loc tam a z5
Hi CJ_DUKE!

thank you for this post. As you can see (not sure also understand Czech) there is a vital discussion and you can expect some traffic from CERNO/KOLAD to approach Franz-Josef-Strauß on Sunday. Also Sunday evening LKAA-CTR coverage should be expected!

Naslyšenou!
[quote="Jindra"]No já letim, odlet LKPR sobot 18:00Z (19 LOC). Kdo se přidá?[/quote]

Pozor, 7. 11. je (pokud se dobře dívám) v neděli. Jako nic proti ničemu, proč neletět i v sobotu i v neděli, že; jen aby se to nepopletlo. ;)
[quote="Jindra"]Aha, to je neděl... Tak to poletím dřív (15 LOC).[/quote]

Tegel Tower, Lufthansa tři-dva-osm-tango, dobrý den...
Lufthanso, nemám tu váš letový plán, kam letíte?
No přece do Štrasburku, jako každé úterý.
Ale dneska je pondělí!
Aha, tak to máme volno...

:D