VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Vážení přátelé,
vzhledem k okolnostem, které bohužel nastaly a jež zasáhly každého simptáka si dovoluji navrhnout akci věnovanou nestorovi českého virtuálního nebe, Pavlovi Svobodovi.
Mezi řídícími VACC-CZ (ještě se nevyjádřili všichni), byl návrh prozatím přijat.
Návrh zní takto: uspořádat tento rok, nejspíše v prosinci, akci věnovanou Pavlovi s názvem \"Runway to Heaven - tribute to Pavel Svoboda\".
Cílem je vzdát hold člověku, který virtuálnímu létání dal velmi mnoho. Jak jinak bychom mohli vzdát hold, než velkým eventem, jenž by se mohl konat každoročně, a jenž by nesl jeho jméno?

Navrhuji 11.12.2010 pro první akci, termíny pro další ročníky budou probrány později.

Žádám pilotstvo o vyjádření k termínu, stejně tak řídící obec o vyjádření se k témuž.

Díky.
Hele jen abysme si rozumněli, tohle myslíš jako klasickou večerní akci ve stylo RtH, nebo to spojit i s nějakou 24h on, jako jsme řešili nikde? Teda tak jako tak jsem pro a zúčastním se.
[quote="Pavel"]Hele jen abysme si rozumněli, tohle myslíš jako klasickou večerní akci ve stylo RtH, nebo to spojit i s nějakou 24h on, jako jsme řešili nikde? Teda tak jako tak jsem pro a zúčastním se.[/quote]

To už je na zvážení.. otázka je, pro co bude většina. Nicméně můj názor je, že toto je spíš detail.
Jasně jsem pro.
A zkusím sehnat absolventy naší virtuální pilotní školky a v co největším počtu je pošlu do vzduchu.
[quote="Dagger"]Poletím.

Michal Janovský: Student 5.B se hlásí :)[/quote]
OK, super, sejdem se co nejdřív v kabinetě na předletovku!
[quote="Kory"]Kdyby se to spojilo třeba jako 72 hodin online, tak by to bylo něco úplně mega a nezapominutelne.[/quote]

No myslím, že pro PS by se hodilo víc než spojit Event. A hlavně něco z čeho bude jasný, že to je pro něj....třeba bych navrhnul vytížit KV letiště, když měl k němu tak blízko....
Jestli k tomu můžu.. Vzhledem k velmi omezené kapacitě LKKV, bych to spíš pojal jako slet na LKPR s tím, že kdo bude chtít, může si udělat průlet/touch and go na LKKV..
Takhle by to bejt mohlo..?
Já jsem osobně co se týká vytížení pro Prahu, ale rozhodně bych byl rád, kdyby byl povolen skupinový průlet na LKKV , myslím že by to bylo důstojné rozloučení, takové jaké si ať virtuální nebo reálný letec zaslouží...