VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[img=danube fly-in/out]http://new.csav.cz/images/stories/event ... danube.jpg[/img]

vACC Slovakia and Czech Airlines Virtual would like to invite you to join our DANUBE FLY-IN/OUT at airport Poprad-Tatry [LZTT] on Thursday the 27 of May.

**********************************************************************************************************************

vACC Slovakia a Czech Airlines Virtual tě zvou na DANUBE FLY-IN/OUT konající se na letišti Poprad-Tatry [LZTT] tento čtvrtek od 20 hodin loc.

Airport info: here
Charts: here
Scenery: here
Co vidim tak u nás má APP bůknuto RV, takže uvažuju že bych oprášil svoje CSAv papíry, vzal A320 a proletěl se s váma :) To stihnu otočiit tam a spátky a ještě si dát NDB Approach v LZTT se zataženou roletou až na minima.
[quote="rc_czech"][quote="bulik4lg"]Řídit budou vlastníma zdrojema..? nebo by se jim někdo šiknul na TWR..?:)[/quote]
Samozrejme[/quote]

V jednoduchosti je síla.. to nepopírám.. Nicméně.. Samozřejmě je myšleno jako že samozřejmě, že si to pokrejou, nebo že samozřejmě potřebujou výpomoc.?
[quote="bulik4lg"][quote="rc_czech"][quote="bulik4lg"]Řídit budou vlastníma zdrojema..? nebo by se jim někdo šiknul na TWR..?:)[/quote]
Samozrejme[/quote]

V jednoduchosti je síla.. to nepopírám.. Nicméně.. Samozřejmě je myšleno jako že samozřejmě, že si to pokrejou, nebo že samozřejmě potřebujou výpomoc.?[/quote]
Samozrejme mysleno, ze si to samozrejme budou ridt vlastnima zdrojema ;)
Ale stejne diky :)
OK7405 LZTT Poprad Tatry - LKTB Brno Turany
OK7406 LKTB Brno Turany - LZTT Poprad Tatry

OK7430 LKPR Prague Ruzyne - LZTT Poprad Tatry
OK7431 LZTT Poprad Tatry - LKPR Prague Ruzyne

V58221 EGCC Manchester - LZTT Poprad Tatry
V58222 LZTT Poprad Tatry - EGCC Manchester

V58230 LZTT Poprad Tatry - EIDW Dublin
V58231 EIDW Dublin - LZTT Poprad Tatry

V58240 LZTT Poprad Tatry - EGGW London Luton
V58241 EGGW London Luton - LZTT Poprad Tatry
Po ste:
FB pri kazdem spusteni kontroluje letovy rad na webu a v pripade rozdilu se dozaduje aktualizace. Pri spavnem nastaveni (zaskrtavatka ONLY 2DAY FLIGHTS (OFF) a ONLY VALID TIMETABLE (ON)) jsou vsechny platne linky v FB.
Prekvapuje me Michale, ze ty jako predni uzivatel FB, se na tohle porad ptas...
Mě to nepřekvapuje. Nastaveno správně. A dnes dopoledne (cca 9 možná 10 hod) se po spuštění FB letový řád aktualizoval. Ráno v 6:15 když jsem psal příspěvek to tam ještě nebylo.
Já se na to neptám! Já vím jak má být nastaveno. Já slušně prosím o provedení aktualizace, nic víc.
[quote="mipeba"][quote="oupa"]No ona tam byla chyba v databázi, takže se to neaktualizovalo. :)[/quote]
Romane, omlouvat se nemusíš :D[/quote]
Linky byli aktivni v letovem radu jiz vcera, odkud jsem je do sveho 16. prispevku kopiroval.
Nez jsem napsal vysse uvedeny prispevek (No. 18), po dlouhe dobe jsem zapnul FB, aktualizoval ho, presvedcil se, ze vse funguje tak jak ma a pak jsem ten prispevek napsal. Ale chapu, ze je jednodussi se zeptat (mysleno obecne).